Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, April 18, 2013

Segmen: Salam Perkenalan By Miss BaNu


Malam ni nak join segmen member GSF, Miss Banu...


Jom tengok syarat2 nyer...

1-Tempek banner yg x berapa comey kat atas tu..
2-Buat satu entry yang bertajuk Segmen: Salam Perkenalan By Miss BaNu
3-Follow blog ini dan follow juga saya di google plus k..(tengok di sidebar)
4-Klik LIKE pada Fanpage saya di FB boleh tengok kat sidebar (x wajib)
5-Dalam entry tersebut, sertakan sekali kata2 aluan kepada pengunjung2 blog korang yang bakal singgah selepas ini..contohnyer selamat datang ke blog saya, jangan segan2 singgah ke sini selalu dan lain2 n cerita kan serba sedikit tentang blog korang..moga selepas ini makin ramai yg datang berkunjung ke blog korang semua disamping dapat menambah kenalan baru..
6-Tarikh tutup-3 Mei 2013
7-Hantar link entry korang di ruangan komen dibawah ini sahaja..


Kata2 Aluan dari M kepada kengkawan yg berkunjung  ke sini:

Selamat Datang..Salam Muhibah & Salam Ukhuwah...
Terima kasih Sebab Sudi Singgah..

Serba sedikit pasai blog M:

Blog ni memang macam2 ada.. Hi hi.. Kat blog ni M akan kongsikan apa yang M rasa nak kongsi ngan kengkawan alam maya..Blog M ni masih baru, so kalau ada sesapa yang nak bagi tunjuk ajaq, silakan yek..jangan malu2..

Jom join ramai2... Klik ja banner kat atas tu ok ^_^

Wassalam

14 jejari yang tajam menaip:

izan mama mia said...

owh..banu bt segmen... nnt nak joint jugalah

Hatimi Tahirruddin said...

wah mcm unik la segmen ni....apa2 pun selamat bersegmen.... :)

Chic Na said...

selamat bersegmen kak.

klik hi-shop & hotlink!

Remy hazza said...

semoga berjaya kak.....

Cik Nur™ said...

selamat bersegmen.. :)

ros_reeza said...

Selamat bersegmen :)

Deqla Manjew said...

wahh cptnye M join.. hihi.. selmt bersegmen.... ;)

Mrs Velentine said...

goodluck kak ..nnt join..

Remy hazza said...

semoga berjaya kak m...

wan nurul hezrina abd halim said...

Gudluck m.bila nurul nk jointah

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen ;D

BaNu Syah said...

thanks kak sbb sudi join ^_^

Cik Aini said...

ai x sempat join lg ni..

intanfirdaus247 said...

selamat bersegmen M..:))