Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, April 18, 2013

Cerita Di Sebalik Beg Comel


Kelmarin M ada up entry ni.. Ada komen yg M terima bertanyakan apa benda tu..beg betoi ka tak? 



So..ni la jawapannya
v
v
v


Eyeshadow yek kengkawan.. 

M sambaq kat guardian masa ngedate ngan my hubby kelmarin...hi hi.. 
Walaupun dah banyak koleksi eyeshadow, namun dahku tak dapat menahan bila melihat bentuknya yang comel tu disamping harga promosi...Cute sangat la..limited edition dari Silkygirl.. Ada 2 pilihan, yang lagi satu tu beg dia warna biru tapi disebabkan kecintaan dahku terhadap pink dah tahap gaban, memang pink la yg disambaq akhirnya..

Ada yang berminat ka? Cer terjah Guardian yg berdekatan ^_^

Wassalam

31 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur™ said...

wahh..eyeshadow rupanya....
comelnya..!

tapi nur tak reti nak pakai eyeshadow...

mama3heroo said...

cutenye..maap la,mula2 m3h igt benda tu mangga untuk gate..rupanya eyeshadow..siyes m3h x pernah pakai menda ni..time kawen je dlu mak andam pakaikan..

hainom OKje said...

sebab nampak besau...ingat bag betul ...yelah nampak cute haruslah ambik satukan SM

Tihara said...

kat tempat akak ada watson je..guardian jauh..tapi lawa la M :)

Nisah Idham said...

alorr cumelnya eyeshadow..
kak, nak sambaq memang boleh, tp nak guna yg payah.. hehehe nisah x pandai pakai eyeshadow....

Acik Erna said...

assalam M..beg comel tu acik suka..tapi eyeshadow tu acik tak guna..camna kan..

are_lin@yu said...

alahai comelnya nak gk..hihi

hazwan hairy said...

ooo brg makeup upanya..comel ja..haha

PuanZaniff said...

alahaiii comelnya..ingtkan hiasan je..

Deqla Manjew said...

owhh... eyeshadow rupanya...hikhik... lepas ni bershadow la mata M kan.. cun2.. ;)

Ratu Hatiku said...

cutenya... silky girl erk..

Jemarisuri said...

la js ingat betul2 handbag...hikhik..rupanya tipah tertipu...

nti js nk terjah guardian jugak lah..hurmmm

Che Rosliza Che Mat said...

comelnya...beg eyeshadow...

Rosmiza Ali said...

Cutenya casing eyeshadow dia.. =)

Nastyna said...

KAlau saya dapat ni, takkan guna kot. Sayang. hehe

umi alya said...

alorrrrrrrrrrrr comelnya

AyueJean AJ said...

Comelnyaaaa..
Nak jugak..
Tapi nanti membazir pulak...

hana hadi said...

alaaa cutenya

Remy hazza said...

nie baru betuyl2 beg make up.....he3

izan mama mia said...

m pandai bersolek..eks..akak kalau beli...bt perhiasan saja..xreti nak pakai

Hatimi Tahirruddin said...

oooh beg makeup rupanya....

Chic Na said...

waa kiutnya.. tp nak beli pun tak pakai eye shadow. hehe..

ros_reeza said...

comelnya.. rasa macam nak beli je.. tapi, sekarang ni dah kurang pakai eyeshadow.. huhu

Mrs Velentine said...

eyeshadow rupanya..lah cantik2

Myra Jay said...

Comelnyer beg eyeshadow..
Tergoda U :)

Z ie said...

la ingatkan mangga pintu ke apa.. heheh comel

wan nurul hezrina abd halim said...

Cumil.nurul xpakai eyeshadow.

Sally Yatiey said...

Comelnyaaaaa! ^_^

Cik Aini said...

hahahaha
pink mmg comel kan kak..so x salah kalo ai pun tereksaited dgn pinky ni kan :)

N.Aima K said...

cntknya casing eyeshadow tu i loike!!

9n0L4 said...

patutla kiut kemain. make up rupenye. ;)