Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, April 21, 2013

Special Giveaway from SABAH



Klik banner kalau nak join yek ^_^


Hope u like it ^_^

&

 M minta Chipmunks yang cute ni nyanyikan Birthday song to u
Enjoy yek!



Tag:



Wish Me Luck yea!


29 jejari yang tajam menaip:

Chic Na said...

good luck kak.. ;)

LYAfrina said...

gud luck lagi...

Miss N™ said...

semoga berjaya Kak M....

precious cla said...

Terima kasih kerana sudi joined...good luck :)

Mrs Velentine said...

goof luck kak ng mv join kalau ada msa

Unknown said...

ehh chipsmunk punye video laa..tp x leh main...huhu... good luck M... ;)

mama3heroo said...

gud luck yer.

Cik Ai said...

wish u luck akak :)

Unknown said...

gud luck

Fiza Rahman said...

Good luck. Rajinnya ☺☺

Diari Si Froggie said...

Happy Besday leods :) Good luck sis.

Diari Si Froggie said...

eh lupa pulak aida dah masukkan blog sis dalam bloglist april-jun 2013.. tq sis sudi join :)

maszull said...

assalamualaikum M...selamat berjaya yer...:)

intanfirdaus247 said...

Good luck m..:))
M nak minta kebenaran nak amek yg M wat entry pasal minyak wangi tu kak intan nak wat testimoni boleh>?

Anonymous said...

gud luck M...rajin betul M join segmen kan..

AtieYusof said...

Selamat ber GA...good Luck M..:)

Cho Zila said...

selamat berjaya.. berjayalah hndknyer...

eita said...

gd luck n selamat hari lahir

Tengkubutang said...

chipmunk 2 cumeyyy

Unknown said...

selamat bersegmen :)

suwara entertainment said...

good luck!

Kekzamanis said...

Gudluck dear! ^_~

Tie HT said...

good luck dear M :)

hazwan hairy said...

gudluck kak ;-)

AyueJean said...

Gudluck! =D

Cinta Misteri said...

gudlak M :-)

Unknown said...

all the best kak m..

nanieydotcom said...

Good luck Kak M

Shida Radzuan said...

gudluck kak M ^_^