Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, April 26, 2013

CPUV ke 11 Blog Mai Nak Cerita


Lama tak check akaun Nuffnang..Alhamdulillah, Ada CPUV baru yang melekat kat my blog ni.. Tengok tarikh awal bulan April ni..Mak ai...dah lama CPUV ni dok menari kat sini..hi hi..
Alhamdulillah....

Sharp Workshop Part 2 

Tq so much Nuffnang sebab masih memberi kepercayaan pada blog M yang tak seberapa ni


Jom klik2 yek  ^_^v



Wassalam 

33 jejari yang tajam menaip:

Tihara said...

alhamdulillah, congrats M :)

Rosmiza Ali said...

CPUV ke-11 dah? Tahniah! Kite satu pun tak lekat2 lagi.. Ntah bila la incit Nuff nak bagi CPUV ni.. Huhu~~

intanfirdaus247 said...

salam M....wah wah...hehe

Pasal rumpai laut tu tatau la sedap ke x sebab kak intan baru je nak try..heheh

Mieya Atiera said...

tahniah kak. rezeki berblog kan?

Jemarisuri said...

tahniah M...

combi said...

alhamdulillah :)

Cik Nur™ said...

BE kita sama..!
Masyukkkkk

Diari Si Froggie said...

Wasalam sis.. wah! rezeki bulan April. Lama jugak eh CPUV nie berjalan.. aida tak pernah merasa lagi dapat CPUV dari nuff banyak dapat pun dari blogger yang sudi click iklan.. T_T hehe.

Chic Na said...

bestnya dpt cpuv. ;)

hotlink & milkadeal.

Hatimi Tahirruddin said...

wah bestnya...apa2 pun tahniah....

Kisah Si Dairy said...

sis pun ade 3 yang dok menari2...alhamdulillah..rezeki

hazwan hairy said...

nuffnang dh sayang tu..hehe

Remy hazza said...

alhamdulillah...rezeki tu.....

eita said...

alhamdulillah rezeki tu

nanieybarnieylurviey said...

Alhamdulilah.. Rezeki ;)

MystoryPic said...

Banyak ke...hehehe. Saya punya check yg 2 minggu lepas ada la sehinggit... uhuk.

Sempat gak cuit2 nuffnang M tadi

Rosmiza Ali said...

Tahniah Mai! ^_^

Shida Radzuan said...

tahniah kak M :)

Yumida Huda said...

alhamdulillah
rezeki sis mai

Mimie Najib said...

tahniah jgk kak.. =)

hainom OKje said...

Seronoknya yeh Mertajam....rezeki....

Deqla Manjew said...

alhamdulillah... deqla x reti nk tgk BE ni..kohkoh..

CeqGu said...

tahniahhh yer m...kalau rasa banyak sangat , bagi la kat akak sikit hohoho

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

ieda immi said...

tahniah MT
akk dah lama x menjenguk BE huhuh

Mohd Selim Zainal said...

Tahniah k....Si M, moga sukses dalam berblog k..

mselim3

Nisah Idham said...

Alahmdulillah, rezeki kak duk menari-nari. semoga rezeki akak murah lagi ye.


>> done astro on the go hehe

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

tahniah kak m,,besnyer=)

eyriqazz said...

Tahniah..bolehla belanja cendol camni..

Sue-Rya Qistina said...

tahniah :)
murah rezki. hehe

Mrs Velentine said...

alhamdulillah kak murah rezeki kak m

IntaNBerliaN said...

tahniah M.. rezeki tu :-)

TiranaAduka said...

tahniah. Rezeki tu