Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, April 30, 2013

Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic



Kalau nak join, sila klik banner ok^_^v

Segmen ini akan berlangsung selama 24 jam sahaja mulai pada jam ini. 
So besok pada pukul 12 Tengahari bertarikh 1 Mei 2013 akan TAMAT.
Segmen ini ditaja oleh FizgraphicEmasPutihCikLyeenHakimieCimieAlia dan Amirul.

Syarat-syaratnya : 

Buat entry bertajuk :
Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic


Follow blog tersebut :

Like Fan Page

Follow Google +


Follow Twitter

WAJIB Copy paste coding entry yang diberikan dibawah ini dan paste kan ke ruanganhtml post. *kalau x faham sila ikut step dibawah*


SIAP? Tinggalkan link entry di ruangan komen di bawah.

HADIAH : 
Top Referal
RM10 x 4

Random
RM5 x 8

SELAMAT MENJOINKAN DIRI!


16 jejari yang tajam menaip:

Nisah Idham said...

haaa bestnya akak,
gud luck tau...

jaakechik said...

selamat bersegmen Kak M, GUD LUCK!!

iu-hazirah said...

dari segmen yang sama

http://www.iuzira.com/2013/04/segmen-topup-24-jam-fizgraphic.html

jom komen banyak2 dekat entry ni

http://www.iuzira.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

angin sepoi sepoi said...

datang berblogwalking....

http://yoya-makan.blogspot.com/2013/04/segmen-topup-24-jam-fizgraphic.html?m=1

Tihara said...

selamat bersegmen bestnya dapat topap :)

Cik Nur™ said...

selamat bersegmen kak M...

Hatimi Tahirruddin said...

selamat bersegmen :)

Cinta Misteri said...

selamat bersegmen M

* CiM dh dpt kiriman M tu, sorry tak inform saat ketibaan. belum smpt up n3 jugak. THANKS DIOR :-)

Etuza Ezawarna said...

orang kedah selamat bersegmen ya, esok membuat pilkihan PRU ke 13

Che Rosliza Che Mat said...

good luck...

Deqla Manjew said...

good luck ye M...

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-topup-24-jam-fizgraphic.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-topup-24-jam-fizgraphic.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-topup-24-jam-fizgraphic.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-topup-24-jam-fizgraphic.html

deq's qienz said...

dah ader pemenang ke kak??