Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, April 16, 2013

Sanah Helwah Adik-adikku


Hari ni adalah birthday adik M yg bongsu, Muhammad Hafis yang ke 18... Alhamdulillah..besaq dah adik kak ni.. 2 April yang lepas birthday adik M yg tengah..tapi tak sempat wat entry sebab sibuk uruskan hantaran perkahwinan untuk dia..

So ari ni nak wish sekali harung ja la untuk depa berdua..


Si Tengah, Mazlan
( Dah celebrate ari tu )


Si Bongsu, Muhammad Hafis


Akak doakan adik2 kak:

Di panjangkan usia
Murah rezeki
Sentiasa dilindungi Allah swt
Berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi 
Dan untuk Dik Lanz, moga bahagia bersama wifey tercinta


I love u both ^_^


Wassalam




22 jejari yang tajam menaip:

Sue-Rya Qistina said...

happy birthday to both of them :)

Deqla Manjew said...

wahh.. M ada adik teruna la.. nk ngorat bole? hahaha.. hepi besday buat mereka berdua... ;)

Che Rosliza Che Mat said...

Selamat Hari Lahir Buat mereka berdua..

Tihara said...

selamat hari lahir untuk adik hang M :)

Cik Aini said...

luv jugakk lah.hahaha
nk jd adik akak gak lah.hahahahhaha

N.Aima K said...

wah semua hensemhensem..

Happy Birthday :)

Mas Zull said...

assalamualaikum M...selamat hari lahir...:)

Mrs Velentine said...

selamat hari jadi buat adik2 kak M

Mas Zull said...

assalamualaikum M...selamat hari lahir...:)

Ratu Hatiku said...

selamat hari jadi buat mereka berdua. Semoga pnjg umur, murah rezeki dan berjaya d dunia & akhirat.. Amin

Nisah Idham said...

Sanah Helwah buat adik-adik kak M, semoga mereka menjadi lelaki yang soleh dunia dan akhirat...

the malay male said...

semoga dipermudahkan segala urusan mereka.

Yumida Huda said...

hp bday utk adik sis mai
moga sentiasa dimurahkn rezeki

Murni Alfathunnisa said...

happy belated besday to both of them.. :-) semoga diberkati umur, dimurahkan rezeki...

Murni Alfathunnisa said...

happy belated besday to both of them.. :-) semoga diberkati umur, dimurahkan rezeki...

sHaRiNa eLyaNa said...

wah machonya..kim slm bole haha

Chic Na said...

wahh dua2 bulan april. boleh celebrate sekali ni. ;)

umi alya said...

hepi bday..

Cik Nur™ said...

HB buat adik2 kak M.. :)

Hatimi Tahirruddin said...

happy birthday kepada mereka...dan selamat pengantin baru jugak utk yg tgh tu....

TiranaAduka said...

selamat hari lahir.

9n0L4 said...

hepi belated buat befday guy. hehe. ni ke yg gmbr kat poli dlm insta kan.