Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, April 09, 2013

CutiCuti Giveaway - Diari Aima


Petang ni M nak join GA by Aima Kaim....

Syarat Penyertaan:

1. Warganegara Malaysia
2. Ada belog
3. Buat satu entri bertajuk "Cuticuti Giveaway-Diari Aima"
4. Letak banner ni kat belog berserta url mcm contoh kat bawah

Klik banner kalau nak join tau ^_^

Tarikh tutup : 26 April 2013

4. Follow belog "Diari Aima"
5. Like fanpage Diari Aima

Syarat selepas ni ambil perhatian ya PENTING sangat haha

6. Sertakan sekeping gambar OOTD (Outfit Of The Day)/Pakaian fevret semasa anda bercuti. Berikan alasan kenapa? kalau dapat ambil gambar dengan view dpt markah BONUS nak bagi link post percutian pun boleh hehehe ;)

Note: kepada blogger yang ingin mengekalkan personaliti "anon" boleh guna cara di bawah :) So HAVE FUN!!

source: www.hijabistas.net



M suka kenakan pakaian yang simple2 ja asalkan selesa, sopan dan menutup aurat..
Pakaian kat dalam pict tu antara my favorite tau...For ur information, M tak banyak snap2 pict sendiri masa bercuti, banyak amik pict Khalish ja..hi hi..


JOM JOIN RAMAI2 ^_^

Wassalam

19 jejari yang tajam menaip:

Ratu Hatiku said...

Good luck ya..

Deqla Manjew said...

simple but nice.. mmg jarang la dpt tgk gmbr M.. tp skali dpt tgk tu mak aii.. manis cam gula... hihihi...

Deqla Manjew said...

ehh lupe, good luck tau... nnti nk join gak.. tp lom ade idea lagi ni...huhu

AyueJean AJ said...

Gudluck kak..... =D

wan nurul hezrina abd halim said...

nurulpun nk join.tgk esk sempat join

Tihara said...

good luck ye m :)

Yumida Huda said...

gdluck sis mai
aah sama la..sy klo jenjalan slalu pakai mcm sis pakai

Si Matatajam said...

@Deqla Manjew: ha ha manis la sangat..tengok pipi M dah makin bambam dan labuh tu...hu hu..

Si Matatajam said...

Tq semua..moga doa semua termakbul nanti..hi hi..join la sama tau

umi alya said...

good luck

Cik Nur™ said...

comeinya ibu khalishh.. :)

semoag berjaya kak...

Chic Na said...

cantik dan ayu je kakak sorang nih.. ;)

Mohd Selim Zainal said...

Wah..wah...selamat bercuti yer... happy holiday k... betul kata deqla si M jarang upload gambar kat blog..heheh ..

mselim3

pls:mselim3 pun x suka sangat bergambar...hehehe, kalau nak tgk gambar mselim3 tgk kat FB k...

N.Aima K said...

olololo sweet i loike lah bawal tu sekali dngn tuannya lah..

thnk u dear sbb join..all the best!!

jaakechik said...

manisnya... gitu la bagusnya kak, menutup aurat... comel! :)

Mrs Velentine said...

good luck kak M..

Yana Libra said...

warna warni tudung..huhu..

good luck kak~ :)

Hatimi Tahirruddin said...

oooh ada jugak segmen mcm ni ye....apa2 pun selamat bersegmen... :)

Cik Aini said...

siap sarung kaki x tahan tu..
akak ai yg srg ni mmg manis lahh..syg akak ketat2 :)