Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, April 04, 2013

Hadiah Tak Dijangka ^_^

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah

Entry ni khas ditujukan pada Deqla sebagai tanda terima kasih yang tak terhingga pada Deqla Manjew, my GSFian's babe...

Memang M tak sangka sangat bila tetiba Abg Pos Laju mai umah M petang kelmarin dan bagi satu sampul yang berisi hadiah comel ni..Deqla bagi hadiah ni kat M sebab M jadi pengomen tegar blog dia...Memang tak sangka sangat tau...Terharunya T_T tsssskkkk

TQ SO MUCH DEQLA


Cute sangat kan ^_^v

Jom terjah blog Deqla ramai2...Komen banyak2 kat blog dia tau...

Wassalam

43 jejari yang tajam menaip:

hazwan hairy said...

eh hery ada 2 cmni tp love..hihi

Fiza Rahman said...

Murah rezeki. Bestnya dpt hadiah dari kawan blog.

Yumida Huda said...

tahniah sis mai
kiut la
utk lekat notis kannn
strawberi yg xleh d mkn..hehe

Haruno Hana 하나 said...

ala comelnya :D hehe.. tahniah!

Kasih Lestari said...

tahniah!!

the malay male said...

untunglahhhh

Sally Yatiey said...

Comel! ;)

Nurul Yuyu said...

tahniah :)

Jom join contest saya pula :D

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

Chic Na said...

comelnya strawberry. cikna dpt gak belum update lagi. ;)

Jemarisuri said...

tahniah2..
terharu sgt kalau tiba2 dpt hadiah...hihi

eita said...

tahniah....

lawa...

ezyra daniel said...

waaaa bertuah nye dia hehehe

Mieya Atiera said...

alololo... comelnya.

Cinta Misteri said...

Comel jerrrrr.....note clip strawbery

zino said...

komen pun dapat hadiah....menarik tu

Cik Nur™ said...

Nur dapat tadi...
tak up entry lagi.. :)

Rosmiza Ali said...

Cutenya! \^o^/

Hatimi Tahirruddin said...

wah tahniah...comel hadiah tu....:)

lelamaisara said...

Saya pon dapat gak kak...terkejut jugak tau...

Nastyna said...

Comel comel..tahniah M.

eima said...

comey je kan

wahida said...

comelnya...

Kesuma Angsana said...

rezeki !.. clik2 nuff utk tambah rezeki yer

PuanZaniff said...

oh strawberi comel..

Deqla Manjew said...

ehh cute nye strawberi tu...hihihi... laa.. kan penah mention nk bg hadiah kat senarai pengomen tegar.. apa yg x sangkanya...deqla cuma terlmbt pos je..sbb sokmo x berkesempatan..sori tau terlmbt.. hope suka pemberian tak seberapa ni yer.. sama2 kaseh.. =)

Cho Zila said...

tahniah dapat dah...

jaakechik said...

tahniah kak M... bertuah tu, bukan senang nak jadik pengomen tegar. kena ada masa dan kerajianan yg cukup! tahniah!

Mrs Velentine said...

MV pun dpaat tapi tak buat entry lagi

izan mama mia said...

wah tegarnya m..hihi comel jer hadiah dr deqla

Diari Si Froggie said...

wasalam.. Eh serius cute sesangat strawberi tu.. Tahniah M. Aida terjah blog Deqla :)

aTieYusof Family said...

Cute je hadiah tu..
best..:)

baby comel said...

Alololo comey nye. tahniah kak M

nanieybarnieylurviey said...

Cntik sgt :)

Etuza Ezawarna said...

tahniah..dulu oder baju GSF ..tapi bukan rezeki saya..dikembalikan kerana tak sampai maklumat tempat saya lebih awal. tulah yg dikatakan bukan rezeki

Cik Aini said...

tahniah akak..
cantik!
dtg lawat akak di ptg jumaat..nasi ada x akak..lapo nih.hehehe

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.tahniah M

Deqla Manjew said...

@Etuza Ezawarna
ala cikgu... rasa ralat dan bersalah sgt2 tau... deqla dah pos camne bole x dpt?? xde plak dikembalikan pada deqla...uwaaaa..mana baju tu pegi ??? ;(

hana hadi said...

aaaa tomey tomey

AyueJean AJ said...

Comel... =D

wan nurul hezrina abd halim said...

huhu tulah deqla semua salah poskan..mmg posnie mmglah kita tak leh kata apa..


wah m dapat apa ek tuh?FM ker?

intanfirdaus247 said...

cantiknya adiah deqla bagi tu...tahniah M

Yana Libra said...

sy pun dah dpt, tp xsempat nak post kat blog..huhu`

9n0L4 said...

jaa punye pun comel jugak deqla bagi. hee.