Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, May 19, 2012

Special Giveaway By Aziera Adenan

                                                       

                                                                 Nak join? Klik pict ni..

Assalamulaikum (^__*)

Ha ha another GA yg M join mlm ni... Almaklum la bukan senang M nak jumpa PC coz guna benda lain ni susah sket nak copy URL pict.  Dah tu bla dah jumpa PC ni semakin gatai la tangan ni nak join GA.

Hadiah GA ni pun special gak, LOMO tu!!! Ha! sesapa yang nak join GA ni klik je kat atas tu. Follow apa yg patut pastu terserah la pada Allah. Kalau ada rezeki menang la. kalau tak, ucapkan je lah tahniah pada sapa yg menang. he he..

Untuk GA ni M nak tag >>>>>>>> wanieys 






2 jejari yang tajam menaip:

jaakechik said...

join ga ni? awak follow sy tak?

Wanieys said...

akak thanks yer tag wanieys hehehe