Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, May 19, 2012

"SAYA YAKIN DAN SAYA NAK JOIN"

Assalamualaikum,

Sedang M dok blogwalking tadi terjumpa la blog Bunga Hati Mama. Cantik blog tu. Tak macam blog M yg biasa2 aja...
Dah tu ada wat simple segmen. So,teringin plak nak join. Tuan punya blog nak cari 5 orang geng segar follower. Sesiapa nak join bleh la terjah blog ni yek.




>>>>>>>>>>>>>>>>>€>>>>>>>>>>>http://wwwmarina-arina.blogspot.com/

7 jejari yang tajam menaip:

Ayuni said...

hikhik, blog Mama Arina mmg best!

Arina Shamsul said...

assalammualaikum dear :) actually itu bukanlah satu segmen dear..

begini,geng segar follower ni sebenarnya,dah lama diwujudkan..setakat ini ada 26 ahli.so kami bercadang nak tambah 5 orang ahli lagi setakat ini.


geng ini akan wujud sampai bila2 .kira bila dah join grng ni,kita dah macam kawan rapat blogger la kiranya,walau pun tak,pernah bersua..insyaallah..

so kalau dear nak join..silakan :)

Cik Puan Muda Umi said...

macam menarik je ni..nk try terjah sana la..;)

aRa ❤ aFiq™ said...

da lama xjoin segmen2 ni.. hehe

Si Matatajam said...

Arina: memang nak join la...coz nak tambah kawan..

Si Matatajam said...

Jom la pakat2 terjah...

izan mama mia said...

samalah kita dh jd ahli baru...salam kenal