Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, May 22, 2012

Jom Terjah Blog2 Group Segar Follower

Assalamualaikum (^_^)


pict kredit: irmforsalim.blogspot.com

Hati ini berbunga keriangan sesangat... Ha! nak tau pasai apa... Jeng jeng jeng... M dah tersenarai dalam Group Segar Follower yang diterajui oleh Mama Arina ( Bunga Hati Mama ). Jumlah GSF skang dah 30 orang.

Kalau hangpa nak tau lagi, group ni ditubuhkan sebab nak eratkan lg hubungan silaturahim antara geng2 blogger group ni. Untungkan M dapat join GSF...

So, M nak ajak hangpa semua jom la terjah blog2 GSF ni sebab depa ni memang peramah n kalau hangpa follow depa n tinggalkan jejak, Insyaallah blog hangpa akan diterjah balik...Jangan malu & jangan segan nak blogwalking kami semua yek...


Dah tak sabaq nak terjah ka? Ni la senarai blogger Group Segar Follower.  Cepat terjah...


Ha..Tu dia....ada berani mau terjah...blogwalking la sampai kebas jejari tajam hangpa semua.

p/s: Sapa yg nak tambah kawan, ni la tempat jalan2..cari kawan (^__*)

30 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur said...

wahh...sepentas kilat M mempromosikan blog2 GSF ye.. :)

Terima kaseh tak terhingga buat M.. :)

ummiarissa said...

sape2 boleh joint ke?nak kena terjah satu2 ni..

~Sweet Honesty~ said...

wahhh..ahli2 GSF memang peramah2 belaka..jgn xtauuu..(^_^)

Dieyna said...

singgah dulu baru tahu haha

mohamad shazni said...

wah..menarik..4 girl only kew..kui..done following u..nice blog..^__^

Evelyn Gemina said...

Hi hi hi kak M...ni cerita pasal hati berbunga2 kak M ya...blog masak memasak saya aci ke nak join???hehe

Cik Aini Lavender's said...

wah..terus ahli GSF jd femes =p
ai like...
smoga ukhuwah kita bpanjangan ye :)

Si Matatajam said...

@ummiarissa: yang tu M tak sure la. kena tanya mama arina tuh...

Si Matatajam said...

@gsf: ha ha dok berkobaq-kobaq la ni he he. semangat setiakawan..

Si Matatajam said...

@mohamad shazni : ada gak kumbang di taman gsf ni

Si Matatajam said...

@mohamad shazni : ada gak kumbang di taman gsf ni

Si Matatajam said...

@evelyn: not sure dear. kena tanya mama arina dulu tuh.

Aine Ainun said...

salam kenal...singgah sini=)

etuza said...

wow! di promot pasti ramai yg happy ni termasuk ETUZA. Tq so much ya

Zamani said...

Zam singgah sini~ ;))
Thanks utk list ni.. Zam tercari2 dr hari tu lg.. bnyk hutang bw nk kna bt nih

9n0L4 said...

wahhhh entri terbaikkk. hehe. welcome to the club ya. ;)

Masha Meisters said...

fuhyoo!!! like like like...
Masha ahli baru GSF jugak...hehe
salam2 kenalan...memg ahli GSF ramah2 belaka...

Yana Libra said...

oooo...dah bertambah dah ye...tak perasan sebab bz sgt la..huhu..jgn marah ye~~ :)

tahniah ye..hehe :p

Woofer Storm said...

jalan2 cari kawan,bukan lawan..kan kak??

Si Matatajam said...

@Aine Ainun: Salam...
@Zamani: tak pa dah halalkan...
@9n0L4: tQ
@masha: keep in touch ye
@yana: takpe pasni keep touch yek

Si Matatajam said...

@woofer storm: lawan2 tak nak la akak... Tak baik tu... kawan je dik ye

Azmaziela Anuar said...

azma daa polo blog omeyy nih . polo azma jugakk :))
http://azmaziela94.blogspot.com/

Chic Na said...

mari mari ramai2 terjah blog kami.. hehehe, tumpang promote lak. :)

Si Matatajam said...

@ chic na: promote jgn tak promote

mselim3 said...

bagus 2..ramai2 kan kawan blog....ingat tu hari nak join blogger segar nie...dah tutup sebab terhad kepada beberapa orang aje....xperlah,

salam ukhuwah salah ziarah ....

mselim3 said...

bagus 2..ramai2 kan kawan blog....ingat tu hari nak join blogger segar nie...dah tutup sebab terhad kepada beberapa orang aje....xperlah,

salam ukhuwah salah ziarah ....

Yana Libra said...

lataklah chat box, senang nak borak2..hehe~ :)

izan mama mia said...

dh promosi....saya belum berkesempatan,,,,tapi rasanya dah folo semua

Fariz Reza [FR] said...

saya pun ade jugak tau (^_^)

Si Matatajam said...

@ FR: ada ka? Sy cuma letak apa yg ada kat dlm list mama Rina je la. 30 cukup2.