Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, May 19, 2012

“Random Giveaway by Yana”


Assalamualaikum,

Ha ha ha.... tetiba gelak jahat cam orang kaya tamak haloba... ishk ishk mintak dijauhkan la sifat mazmumah tu.. Bukan apa mesti hangpa pakat heran awat la entry M mlm ni asyik GA saja.. Malam ni memang malam GA sedunia blog M kot... Bersemangat sungguh nak join GA...

Apa2 pun last GA M nak join malam ni adalah....“Random Giveaway by Yana”. sweet kan header dia. cute je adik ni.. tp nak wat menantu pun my son kecik lagi hu hu hu... So sapa2 yang berminat jom la join. Klik je pict kat atas tu...Terjah tau blog Yana... Hadiah best2..

Wish me luck(^___*)....Wassalam....

14 jejari yang tajam menaip:

Dieyna said...

nak join gak... hege

etuza said...

asalamualikum..
Tq follow my blog ya dek..

Norzie hany said...

Good luck M.

Teenager Housemaid said...

:)

Si Matatajam said...

Jom kita pakat join ramai2...

hazfee said...

good luck kak. hehe. rajin join ga ye.ekeke :D

Si Matatajam said...

Tq dik. Seronok2 je dik sambil tambah kawan...

jaakechik said...

jaa followers ke-222. wah comel kan nombor tu?

ainnoraini said...

Kakain suka jugak join ga ni...

Ivo Serentha and Friends said...

I wish you a happy and peaceful new week!

Hello

@ deqla manjew said...

good luck...done followed u back.. :)

Si Matatajam said...

Jaa sy mmg dah follow awk

Si Matatajam said...

Ivo: Tq. Have nice week to u n friends..

Si Matatajam said...

@deqla: Tq dear