Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, May 25, 2012

Surprise Dari Mama Arina (BHM)

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Syukur Alhamdulillah, memang murah rezeki blog M semalam. Mula2 dapat award follower bertuah dari Fariz Reza, lepas tu pulak dapat free header surprise dari Mama Arina( otai GSF ). Amacam mabeles tak? Siap Mama Arina tolong pasang lagi header tu. Terima kasih banyak2 la Mama sebab murah hati dan sanggup tolong M yang baru blajaq blogging ni. Banyak lagi yang M kena blajaq dari Mama Arina & member2 blogger yang lain.

Skang blog mymatatajam dah berwajah baru dan lebih ceria ( perasan la pulak). Mesti la ceria sebab sebelum ni blog M tak dak header yg cute miut ni. Wording biasa ja....so big kredit to owner Bunga Hati Mama. Jadi sesapa yang belum terjah n follow blog Mama Arina, cepat terjah n follow sebab kehadiran anda sentiasa beliau alu-alukan.



Pas tu sapa yang nak kenai2 ngan geng Group Segar Follower bleh terjah sini.

Sure tak rugi punya bila terjah depa semua. Kita kalau nak berkawan jangan segan2 berkenalan & blogwalking blog orang lain. Terutamanya blogger baru cam M ni. Kalau dok syok sendiri tunggu orang lain saja dok ziarah kita, jawabnya kim salam ja la...

So, malam ni leh la M dok sengih sorang2 sambil dok belek blog M yang lebih ohsem ni. Har har har (dok gelak bangga sorang2) Apa saja la aku dok merapu ni...Kalau ada yang nak bagi pendapat untuk memperbaiki lagi blog M ni, sila-sila la na...Harap2 lepas ni makin ramai yang singgah kat blog M yang tak seberapa ni yek. Insyaallah anda akan menerima kunjungan balas dari Si Matatajam. Wassalam...



p/s: Any Comment???

25 jejari yang tajam menaip:

rAIHan said...

cantik..doodle pon kiut..ade bunga2 bertaburan..hehe~

Si Matatajam said...

Tq raihan ^_^

Fiza Diaries said...

Wahh, wajah baru.. memang cantik lahh! lain daripada yang lain.. keepp it up mama blogger.. ^_^

Chic Na said...

murah rezeki M. comel header tu sesuai ngn M, si matatajam. tambah spek besor lg la tajam. :)

Cik Aini Lavender's said...

wawawahh..hepi lah M kan..mmg mama arina mcm tu suma org dpt header free,kalo ikhlas mesti cantik kan :)

Ivo Serentha and Friends said...

It is true art is an essential asset for our lives.

Good day to you,tomorrow!

Yana Libra said...

comel..hehe..pink~~ ;)

~Sweet Honesty~ said...

wahh...kemain lagi wajah baru erk...siap ada bunag2 sakura lgi haa..(^_^)

Dieyna said...

wow.. cun.. hehe mama arina mmg bigboss yang baik... haha

@ deqla manjew said...

cun gilos...jeles tau....huhuhu...mmg da jd trend, GSF akn guna header mama arina...hihi

Ain Syafieqa said...

salam kenal..:)
nice blog.sy pun kena banyak blaja ag dlm dunia blogging ni. ^_^

Shahriah Abdullah Novelis said...

Wsalam wahh cantik dan momeynya... suka!

lelamaisara said...

Wah berwajah baru la...comel2 siap ada bunga2 tu...suke....

Miss BaNu said...

wah bertuahnyer die..heder pun cun..cayalah..

are_lin@yu said...

nice lah dear ;-)..org utara ka?ayu org perlis..hehe..ayu dah follow sini..tq dear ;-)

Wanieys said...

wah blog kak dh jd super ohsemmmm...
cantik arrr...wanieys selalu gak msk blog BHM bc entry dia best sgt2.hihihi

Cik Nur said...

kusssssss...semangat...!
ingtkan nur salah masuk blog tadi, ruapanya dah berubah wajah blog ni ya..!

wah2....makin berseri2.. :)

Arina Shamsul said...

eh?wajah baru la blog dia..

berseri2 dah dear..:)

terima kasih yang tak terhingga atas entri ini ye yang..terharu dan rasa dihargai sangat..huhu..

terima kasih juga buat yang memuji..muah2..untuk semua..muah 2 kali untuk tuan blog juga..hahaha.

take care :)

Si Matatajam said...

Tq pada yg suka pada wajah baru blog M ni...
@ Mama Arina: berseri sebab header Mama yg cun tu la. U deserve it for all compliments.

Si Matatajam said...

@are_lin@yu: tq sb follow. Keep in touch ye.

Ayuni said...

Yeye, sukanye sye tgk blog nie dh makin cantik! Mama Arina mamang best!

mrs mell said...

memang comel lah... teruja je dtg sini.. hehek..

-sy pun amik doodle dr mama arina wat header.. memg comel sgt kan..

tahniah kak... dpt header free.. hehehe

Si Matatajam said...

@ayuni: betoi tu. She is the best friends of the blog.
@mrs mell: memang cantik la header mrs ordinary .

9n0L4 said...

arghhhhh. tak aci. hehe. sgt comel. ;)

QasehnyaRania said...

tahniah .rezeki.

meh sini cik su nak jawab pertanyaan bb dekat header tu siapa :D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/selamat-hari-lahir-darwisya.html