Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, May 12, 2012

Nasihat Ustaz Azhar Idrus

Assalamualaikum (^___^)

M rasa ramai yg kenai Ustaz Azhar Idrus @ lebih dikenali sebagai Ustaz You Tube. M pun suka dengaq ceramah dia. Lawak tapi bermanfaat, penuh maksud tersurat dan tersirat... 

Jadi, M nak kongsi apa yg M baca dari page FB beliau..Buka Mata, Tajamkan Minda...
Ingat tau jgn sambut hari ibu bagi semua umat ISLAM


Semoga kita dikalanngan rang yg baik2Harap2 lepaih ni kurang la mulut M ni dok membebelSapa2 yg dok mengadu kat FB tu hentikanlah yek!!

Nasihat kepada lelaki sejati..Ingat tu!!NAK  LAGI ?????

v


v


v

Kena la buka page Ustaz Azhar Idrus ni yek...

Klik tau, jgn tak klik pulak

2 jejari yang tajam menaip:

لين Si Pipi Merah said...

alhamdulillah kak m...tenang hati.. syukran kak m atas post yg sangat bermanfaat nie .. ;)

Si Matatajam said...

Afwan^_^