Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, May 24, 2012

Dapat Saguhati Follower Bertuah Dari FR

Assalamualaikum to my beloved friends and readers^_^

Tengah M dok check komen2 kat my blog, ternampak la satu komen dari Fariz Reza. Dia kata M follower bertuah dia. So M pun dengan perasaan eksaited tak hengat gitu teruih bukak blog FR, baca punya baca rupanya M ni salah sorang follower yang bertuah tersenarai dalam 'I am number 5'. M follower ke 501. Siap promote lagi. Tq so much FR. Walaupun M baru kenal blog FR, tapi dah fofuler sat kat blog FR. Plak tu, FR bagi saguhati kat M ( tgk kat side bar) Baik sungguh hati FR ye.



So sapa2 yang tak kenai lagi blog FR bleh la terjah blog Fariz Reza ye kat *SINI*...

Wassalam...


18 jejari yang tajam menaip:

Arina Shamsul said...

wahhhh..tahniah dear :)...

dah kenal dah adik tu,tu pun baru kenal :)


dear,kalau tengok guna laptop templet kamu agak lebar,

mmg kalau tengok guna i pad templet akan mengecil,:) bila saya tengok blog kamu dalam i pad mmg cun2 je saiz..tapi bila tengok lappy. kena scroll ke kanan baru nampak keseluruhan sidebar belah kanan tu dear :)

try la tengok :)

Qasey Honey said...

wah tahniah...bertuah sgt...cmni nk buat jugak la kt blog QH nti...hehehe

@ deqla manjew said...

tahniah....untung la... :)

Si Matatajam said...

@arina: help!!!

Si Matatajam said...

Wat la QH... Bleh promote satu sama lain

Si Matatajam said...

@ deqla: Tq.. M hepi sgt.

Fariz Reza [FR] said...

Terima kasih dan selamat datang ke blog FR (^_^) terus membara bersama

Pink Lavender said...

salam..

follow kamu..
jom follow makneng

nak join biz partner makneng?pm me nanti yer...=)

langkawi mcm xde org lg buat kot

Yana Libra said...

wah..bestnye..hehe~ :)

~Sweet Honesty~ said...

fuhh..mmg bernasib baik la cik M yea..(^_^)

Chic Na said...

bertuah cik M.. :)

Pink Lavender said...

alaa..
usahawan kecil2an jer makneng nihh

Karukord Jagau's said...

tahniah2 (^_____^)

akuanakpahang said...

Salam, tahniah juga drp kami.

A'iyn Raidah said...

tahniah ye..comelnyer..:)present dia..blingg2 la...

Yumida said...

tahniah...rezeki x terduga....
sy yg baik hati ni sedia menerjah hencek reza...hihi..perasan baik

eita said...

tahniah ye..

9n0L4 said...

tahniahhhhhh. beruntung lahhhh die. ;)