Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, May 26, 2012

Cabutan Bertuah Untuk GSF


Mai M nak cerita skit pasai M ada buat cabutan bertuah untuk Group Segar Follower. Saja la tetiba ja gatal tangai nak main cabut2 kertas pastu nak bagi hadiah kat geng GSF. Ni 1st time M wat cabutan bertuah dalam seumur hidup. Tu pun bukannya wat besar2an pun. Ha ha wat bodo2 ja. Tulis nama geng GSF pastu pejam mata then cabut. Saja nak suka2.

Jadi mesti hangpa nak tau sapa pemenang yg bertuah tu kan. Jeng jeng jeng... Pemenangnya adalah Chic Na (The Coklat Blog). tahniah ye Chic Na. Nanti PM nama,alamat, ngan no.phone kat fb M ye. Kalau tak tau lg fb M leh klik kat Fb badge kat side bar bawah blog M ni.

Ops lupa pulak nak bagi tau, hadiahnya perfume Avon Far Away Paradise( he he mentang2 la M ni dealer Avon ). Insyaallah lepas ni kalau dimurahkan rezeki, M akan wat cabutan bertuah untuk semua follower yang SETIA mengunjungi blog mymatatajam ni. So sapa2 yang tak menang tu jangan sedih2 ye. Nanti2 mungkin rezeki hangpa pulak na.. Tunggu tau!!!

Wassalam^_^

16 jejari yang tajam menaip:

Dieyna said...

bertuahnya Chic Na.. bilalah akak ni nak bertuah ye hehe

Si Matatajam said...

Tak pa... Kalau ada rezeki akak nanti mana tau kan.... Sabaq na..

Karukord Jagau's said...

tahniah chic na >_<

Miss BaNu said...

wah ada cabutan bertuah lagi..tahniah chic Na =) wah untungnya dpt perfume Avon tuh...wahhh nak jugak hahaha ;)

Arina Shamsul said...

untuk sedapkan hati,saya akan berkata"takpe2..lepas ni,mesti nama saya naik..hahaha.." boleh pulak gitewww..


tahniah cik na :)

Chic Na said...

aik, bila cabutan bertuah ni diadakan. tetiba je menang. Alhamdulillah, rezeki tgh sakit. hihi.. dpt pefium lg. wangi la cik na lepas ni.

terima kasih tak terhingga M. cik na msg kat fb tau. :)

9n0L4 said...

best tu. pernah pakai perfume far away. mmg wangi. tahniah chic na. ;)

dyabunga said...

tahniah ye chic na..hihi..:D

Yana Libra said...

wah, bestbye chic na dapat hadiah..hehe~~~

Cik Nur said...

wahhh...bertuahnyer chic na..!

tahniah chic naa....

nur sibuk sikit sekarang ni, mmg xdapat nak berkenjung sperti selalu..huhuhuhu

lelamaisara said...

La...napa saya lambt bace n3 ni...isk....apw pon tahniah cik na

Deqla manjew said...

aikk.. masa bile lak ada cabutan bertuah ni??? tahniah cik na...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhh...thniah chic na!:-)

cendol said...

waahhh best nye..baik hati M sje2 nak buat cabutn..
tahniah chic na !! suke letuww haha

izan mama mia said...

nak sokong komen mama arina tu..
takpe...huhuhu
tahniah chic na

Cinta Misteri said...

wahhh Chic Na, wangiii semerbak ler dia lepas niee...sampai ke JOHO harumnya (saja bohong)