Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, May 12, 2012

Sponsored Post Yang Pertama Dari Nuffnang

Assalamualaikum(^_^)

Masa M dok belek-belek account M kat Nuffnang, heran pulak tetiba ada satu icon warna putih bertulis sponsored post.Punya la pening kepala M dok fikir apa benda la pulak ni? M ni kan blogger baru, mana la M tau apa benda tu kan. Baca punya baca ( ada juga yg tak faham ), baru la tau tu pun sikit2 la ha ha...

Rupa-rupanya dia suruh M wat ulasan bertajuk 'TLC Campaign-Earnings Debit' yg dianjurkan dengan kerjasama pihak Nuffnang. Kempen ni dianjurkan untuk membantu Rumah Aman iaitu rumah anak yatim di Malaysia ni. Bagi kita yang bergelar blogger ni, kita boleh membuat sumbangan dengan cara auto debit saja dari akaun Nuffnang kita. Mudah kan. Dari nilai serendah RM 1 ringgit saja pun dah boleh di didermakan.

M rasa ni la salah satu cara kita beramal sambil berblogging. Kan ke Sharing Is Caring....

19 jejari yang tajam menaip:

amercorner.blogspot.com said...

best nye dapat sponsor post :D

sissyira said...

salam


wah,...tahniah....dpt income nanti tu...kt x pernah dpt pun.hehe

Wanieys said...

best larh dpt sponsor post tuh
tahniah :)

Si Matatajam said...

TQ semua(^_^)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah hebat dpt sponsor post.. tahniah :)

Si Matatajam said...

Ara pun dasat gak...

Liza Razak said...

x tau la pulak psl ni..semua blogger dapat ek??nk check skrg la

Si Matatajam said...

@liza razak: M tak sure la pulak... M pun blogger br..

kaishin said...

tahniah..tak semua nuffnager dpt sponsor post tu ..

Ivo Serentha and Friends said...

Thank's for the visit on "photosphera" and good new week to you.

mselim3 said...

mymatatajam...kan terbaik! insaallah...mesti ada rezeki yang x disangka2....nie mesti banyak baca ayat seribu dinar x?...

heh..pape tahniahlah...jgn mudah putus asa,,,teruskan berblog tanpa jemu k...saya akan support k...amin

wassalam////

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

hazfee said...

wah! best la. tak semua dapat sponsor post

farie faraway said...

assalamualaikum , maaf menyampuk , hehe . :)
farie nak bagitau yang farie tag kamu dekat sini yea
http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot.html

Woofer Storm said...

derma ikhlas pasti ada nikmatnya kita rasakan.

#slmt mlm kak..

EruzuLiyana said...

sponsor majlis kawin saya ada tak? :D

Cik Puan Muda Umi said...

saya tak pernah pun dpt,kesian btol..tahniah kak..;)

Si Matatajam said...

Tq untuk semua yg wish baik2 kat M. Semoga lepas ni rezeki anda plak yek.

IntaNBerliaN said...

wah bestnya... tahniah.. bkn snang nk dpt..