Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, May 19, 2012

1st Giveaway By Iena Eliena


Assalamualaikum semua...

Cantik, menarik tertarik tak pic kat atas tu. Masa M dok BW, teringin pulak M nak join satu GA by Iena Elina. Sebelum ni M just follow jer blog dia. Skang tetiba gatai pulak tangan M nak join GA dia.

Hadiah GA ni pun memang da boom gitu... So sapa2 yang nak join, bleh la klik pic @ caption kat atas tu yek.

So, member2 yg M nak tag.....jeng jeng jeng...

                                                                       v

                                                                       v

                                                                       v

                                                                 Syafiqah
                                                                  Niezza
                                                                   Adila


p/s: hope semua doakan M menang yek...Kalau nak join sama, klik ja pict kat atas tu ok..



2 jejari yang tajam menaip:

Iena Eliena said...

thanks sudi join GA cik iena(^_~)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
Good luck & all the best :)

misskk said...

jom join!
http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner