Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, May 29, 2012

Tudung Murah Collections GIVEAWAY



Assalamualaikum (^__^)

Sambil dok blogwalking punya blogwalking punya blogwalking (ai brapa banyak blogwalking da...), ternampak la satu blog yang menawarkan pelbagai koleksi tudung ngan harga yang murah dan berpatutan dah tu siap wat GA pulak. Sapa tak berkenan saja la, terutamanya kaum hawa ni mesti eksaited kan. Jadi jangan tunggu lagi, sapa nak join GA ni cepat join sebab due date dia dah dekat tau 7 June ni ja. Klik banner untuk join ok.

Macam biasa ada ja yang nak kena tag ngan M ni.. Insan2 bertuah ni adalah >>>>>


So...Doakan M menang na...

**Wassalam**

4 jejari yang tajam menaip:

Arina Shamsul said...

wah..terima kasih tag dear :)

insyaallah ada kesempatan saya join :)

9n0L4 said...

good luck. moge bertuah lah ye. ;)

~Sweet Honesty~ said...

wish u luck yea..(^_^)

syeera said...

Salam dear,

Jom sertai "saya dan skirt". Ambil gambar anda dengan skirt secara creative dan anda mungkin menang. maklumat lanjut visit

http://raspberrymerah.blogspot.com/2012/05/contest-saya-dan-skirt.html

:)