Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, September 11, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!


Nak Naikkan Trafik Blog? Ha! jom join ramai2... Klik Banner ni..

Hari ni M nak join segmen Mak Dara plak..bukan apa bila join segmen macam ni, dapat lah M tambah kawan kat alam maya ni... Jadi sesapa yang rasa nak naikkan trafik blog, jom join segmen Mak Dara ni.. Cepat join tau..Jam 6 ptg ni dah tamat la segmen ni..

Serba sedikit pasal blog Mai Nak Cerita

Blog M ni adalah blog peribadi yang merangkumi apa yang berlaku sekeliling M, perkembangan anak M>> Khalish & apa yang M baca bagi M benda tu menarik untuk M kongsi dengan semua pembaca, M akan kongsikan kat sini...Di samping tu juga M suka sertai segmen dan GA untuk tambahkan kenalan dan pembaca my blog..Kalau menang hadiah tu kira rezeki la kan...Alhamdullilah 

Wassalam

38 jejari yang tajam menaip:

eima said...

nanti free aku try join...skrg ni tgh dok klaut lagi ni ..sesambil je ni bw

ieda said...

gud luck dik ! .. ;)

dah lama mood bersegmen menjauhkan diri hhuhu

izan mama mia said...

hai..cam best jer segmen nie...

lelamaisara said...

jom....hehehe...good luck dear

amengs88 said...

Saya dari segmen yang sama .. dah follow.. datang singgah la sini

http://azmengs.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

are_lin@yu said...

gudluck dear ;-)..2 cubitan kt sini ;-)

Cik Nur said...

semoga berjaya M..
nur nak join, tapi takut tak terkejar..huhuhuh

Lelaki Ini said...

wah
seronok2!

Miss Light of Happiness said...

Nak jOin... tetapi... masa sangat mencemburui Miss..!! huk3... (?_?)

Dah start perjuangan skrg neyh...~ ^^

Miss Light of Happiness said...

hanya mapu.... BW jew....~ huuu^^

Have a nice & wOnderfulday Sis...!! =D

Masha Meisters said...

selamat berjaya kak M :)

Wanieys said...

gud luck kak :)

Everything's Everythings said...

Oh bagus tu niat join segmen ;D
Good luck!

Masz Sidek said...

good luck M.... Semoga trafik M naik... :D

Cendol said...

wahh moga M makin awesome ye.hehe.M...im misssingg uuuu!!!!!!!!!!!

Solehah Shamsuddin said...

Jom lawat blog saya...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah dari blog mak dara :) http://misszberceloteh.blogspot.com/

Leeza dayasari [santai leeza] said...

segmen yg menyeronokkan.. yeahhhh

Cik Aini said...

asyik bersegmen je kj M kan =)
gud luck tau..

Che Rosliza Che mat said...

Saya dari segmen yang sama..dari blog mak dara hihihi

eita said...

gd luck

Wilma said...

Hi...Selamat berkenalan...
Persinggahan dari segmen yang sama :-)
Good luck ^_^

etuza said...

teruskan apa yg baik..blog ni memang aktif..menarik. Blog ni satu paparan kehidupan. Org yang ikhklas akan berkongsi apa yang patut..

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama (^_^) dan follow sini...

http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Arina Shamsul said...

Selamat bersegmen dear:) moga trafik naik tinggi2..ngeee.

Sekarang ni saya tak ambik tempahan dear,tapi kalau untuk kamu ok saja :) kamu nak ke? Kalau nak gitau mama je ye :)

Ammyzyliyana said...

hye.. sy dr segment yg sama dr blog Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
ammyzyliyana.blogspot.com

Eraz Fadli said...

Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

miz ruha said...

datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

sukagelak said...

hai.. Datang dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Kesuma Angsana said...

Gd luck mai, KA pown join juge

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen n selamat terjah menterjah :-)

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

wan nurul hezrina said...

selamat bersegmen m.nurul larik mood nak bersegment..sakit wooo gigi

bermula disini said...

jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Mizzs Ninie said...

Hai,
Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
Thanks <3

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

[sutera kasih] said...

salam perkenalan awk :)

singgah dr segmen Mak Dara jgk,
http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

jom kita kenal2, jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^