Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, September 04, 2012

Alhamdulillah..Rezeki Menang Baucer Pulak..


Alhamdulillah setinggi-tinggnya M panjatkan kesyukuran pada Allah SWT atas limpahan rezekinya pada M. Semalam bila M check keputusan pemenang kat http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/, nama M tersenarai sebagai pemenang Baucer RM15x5..

 Ya Allah seronok sangat...walaupun tak dapat hadiah utama, tapi bleh gak shopping ngan baucer yang diberikan ni...Syukur Pada Allah^_^


Pada sesapa yang berminat nak shopping dress, purse / wallet yang ohsemm dengan harga yang berpatutan, bleh la terjah blog  norzibeautilicioushouse..La ni ada sale tau..Jom kita terjah!!!

*Wassalam*

p/s: Jom Shopping ^_^

22 jejari yang tajam menaip:

izan mama mia said...

tahniah...nak beli apa tuu...

Si Matatajam said...

@izan mama mia: tengok la apa yg berkenan dihati tu nanti..hu hu...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhhh...rezeki!tahniah Lady M, :-)

Ujie said...

tahniah!! rezeki..

salam kenal ^_^

Sue-Rya Qistina said...

tahniah!!
saya pun dpt voucher jugak.
tapi voucher RM10x5. alhamdulillah.. :)

Si Matatajam said...

@YaYaNsMuM a.k.a YM: Tq YM..Alhamdulillah

Si Matatajam said...

@Ujie: Salam Kenal Ujie..Keep in touch^_^

Si Matatajam said...

@Sue-Rya Qistina: Tahniah untuk Sue jugak..Alhamdulillah..

Cik Nur said...

alhamdulillah..rezeki tu..
moga lepas ni M terus dimurahkan rezeki dariNYA.. Amin..!

Masha Meisters said...

wah....serionkla dye tu kan...hihi...tahniah kak m :)

Kesuma Angsana said...

tahniah yer mai!

jemarisuri said...

tahniah..nti blh shopping sakan la tu...^^

Miss Light of Happiness said...

wuwuwuwuw.... untung lah menang bOcer...!! hee^^
shopping sakan nOo...~ =D

Myra Jay said...

Tahniah...

MJ dah ushar blog kak norzie ni, memang cantik2 :)

Deqla manjew said...

TAHNIAH!! wahh... murah rezeki...

Wanieys said...

tahniah kak...murah rezeki :)

Arina Shamsul said...

wah bertuahnya..tahniah dear :)

miss u :)

lelamaisara said...

wah wah seronok lah tu....tahniah le ....

Chic Na said...

murah betul rezeki. bila nak buat open house kak? ;)

IntaNBerliaN said...

sy pun ada dpt.. tp yg rm10.. :-)

btw, tahniah

wan nurul hezrina said...

tahniah..blrh claim dress.nmpak cantik2 dressnye

9n0L4 said...

wahwah. tahniah. berbaju baru la nnt ye. ;)