Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, September 16, 2012

Alhamdulillah Rezeki Lagi

Alhamdulillah sejak berblogging ni, murah rezeki M dengan hadiah2 dari rakan2 blogger... Pagi Sabtu semalam, M Eksaited sangat bila check kat peti pos umah M ada tiga envelop yang pastinya untuk M.Terus ja masuk umah bukak envelop tu satu persatu..Rupa-rupanya.......

M terima hadiah dari
v
v
v

Hadiah GA dari Blogger Jaja Sutera..Alhamdulillah ada gak rezeki M dalam Ramadhan Giveaway yang dianjurkan Jaja ni..TQ Jaja sebab bagi hadiah yg sangat bermanfaat ni..

Hadiah kedua yang M terima
v
v
v


Hadiah dari Kak Fieda sebab M jadi Top Commenter kat blog beliau bagi bulan Ogos.Tqvm Kak Fieda.. Cantik sangat brooch tu.. M suka sangat...

Seterusnya
v
v
v

.
Cenderahati dari Jemari Suri @ Mama Qisha sebab M antara Top Ten yang rajin menceriakan blog 
beliau dengan my komen..hi hi... TQ JS for the cute Keychain dan duit raya yg pastinya untuk my Khalish

Tu saja buat kali ni..Insyaallah Kalau ada lagi rezeki M lps ni, M story2 kat my blog lagi ok..


Wassalam

27 jejari yang tajam menaip:

babycomel said...

bestnye dpt hadiah comel2 tu =)

\\ Izzah // said...

Alhamdulillah , rezeki KakM bertambah . Hee , Izzah skrang jarang dahh menang apa2 ga , huh , rezeki tidak menyebelahi ku :(

Norzie hany said...

Tahniah M.

~Cik Sweety~ said...

wahh..seronok la kak M kan..bila la sweety ada peluang up entry mcm ne..nmpk gayanya,xkn ada la..sweety pn dh jrg2 hapdet.sdih tau..huhuhuhu

Arina Shamsul said...

Wah..tahniah dear :)

Alysha Syahirah said...

wahhh.. best nyew dapat hadiah...

Wilma said...

Bestnya dapat hadiah...
Terus dapat tiga lagi tu...
Kalau begini, saya pun nak mcam M jugak la...
Rajin BW :-)

fieda said...

alhamdulillah dh sampai dgn selamatnya..

Cikgu Ma said...

wah, tahniah...syok la dapat hadiah dr blogger.. =)

Tihara said...

alhamdulillah seronok kan berblog ni :)

Mrs JemariSuri said...

hihi...

dh smpi ekk...sori la takde plak nota cinta sbb tulisan x berapa nk comei...^^

muhammad asyraf said...

Wah..banyaknya menang.. tahniah.. :)

syiela said...

alhamdulillah.. rezeki.. ada gak dapat dari kak fieda dn JS tapi tak sempat nk buat entry lagi :)

Chic Na said...

banyaknya hadiah kak. moga terus dimurahkan rezeki. ;)

izan mama mia said...

m antarav top komen yg sukar ditandingi..hebat...hihiihih

Wanieys said...

beshhnyerr..banyak kak dpt hadiah..tahniah...wani br dpt hadiah dr JS kelmarin :)

Acik Erna said...

Assalam M..tahniah..seronok kan M bila kita menerima hadiah/cenderahti dari kawan2

Nisa Greennnpanda said...

bestnye kak M dpt hadiah mcm2 dr kwn2 blogger, hehe..

hepi m'sia day kak..

Karukord Jagau's said...

aiiii....byk dpt hadiah ^__^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

dpt giveway lagi.. waaaaaa....

Sue PeLik said...

tahniah awak!

etuza said...

macam tulah ya kalau wanita berblog..hemm lelaki macam etuza, kapunan lah dapat rezeki di blog. Apapun kita teruskan amalan yg baik di blog ya..tahniah

Che Rosliza Che mat said...

Wah!! seronoknya dapat hadiah...tahniah...

dyabunga said...

murah rezeki M..

wan nurul hezrina said...

tahniah m=)banyak gak dapat hadiah

Ain Dzaya said...

rezeki simple tapi bermakna =)

9n0L4 said...

bestnyeeeee dpt hadiah. huhu. nak jugak. kiut je sume. ;)