Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, September 22, 2012

Surprise Untuk Khalish


Mai M nak cerita kat hangpa..Tadi M pi Butik Avon Langkawi kat Kuah..Biasa la kan sebagai kredit dealer Avon, perkara wajib yang M kena lakukan setiap bulan adalah buat pembelian Sekurang kurangnya dua kali sebulan untuk dua kempen...Wajib tu kalau nak kekalkan status yang Avon anugerahkan kepada M ni.. 

So, masa M dok belek katalog special Avon, M ternampak la satu benda yang M rasa Khalish pasti eksaited kalau dapat benda ni..Apalagi M pun sambaq la satu untuk putera kesayangan M ni.. Kebetulan, kali ni M pi Avon masa Khalish dok tengah tidoq kat umah my MIL...So, memang bleh surpisekan la kat Khalish.

So, dalam pukul 11 mlm bila dah sampai kat umah sendiri, M pun bawak keluaq surprise tu untuk Khalish..Memula M letak kat belakang pastu cakap kat Khalish, Ibu ada something untuk dia then M kata kalau nak, kena sayang ibu dulu...Dalam keadaan yang tersangat eksaited, Khalish pun kiss sakan la kat pipi ibu dia ni..Cupp...pipi kanan..cuppp..pipi kiri dan lastly, cupppp kat hidung Ibu dia ni.. Emmmm bahagianya M rasa saat tu..

Pastu, kena la terus tunjuk surprise tu kat Khalish coz dia dah tak sabaq nak tengok...

Jeng..jeng..jeng...Hangpa nak tau gak ka? Hi hi..ok la tengok kat bawah ni

v
v
v

Tuala Mandi Upin Ipin

Ha! Kalau hangpa nak tau, Khalish ni minat sangat ngan barang2 Upin Ipin dan Angry Bird..




Ha..ha.. Nampak kepala ja masa nak possing ngan towel dia tu


Cakkk! Nampak muka dah skit..hi.hi..


Memang Khalish seronok sangat dapat towel tu, tapi M kata kena basuh dulu la baru bleh guna.. Khalish senyum dan bagi kat M..Yang pastinya, memang dah tak sabaq la dia nak guna towel tu nanti.Ok la kengkawan, M nak sambung balas jejak hangpa semua yang sudi tinggalkan komen kat entry2 M hari ni.

*Wasssalam*




26 jejari yang tajam menaip:

Everything's Everythings said...

Suka la si Khalish tu dapat towel Upin Ipin ;D
jenama Avon lagi tu xD

Chic Na said...

suka la khalish selalu dpt hadiah kan. ;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

owh suka upin epin erk..

shidaR said...

wahhh comel towel tu kak..hihih :)

Crew Fathi said...

Hahaha... Comei gitu.. ^_^

pha is said...

nmpak mcm tuala tu lagi besaq dari khalish... heheh

Mrs JemariSuri@mama QiSha said...

comei...anak2 kecik mmg suka ngan upin ipin ni...terbaekk lah khaliss..^^

~Cik Sweety~ said...

kalo khalish berbungkus pakai tuala tu,komfom xda bahagian yg tggl..heheh

norzibeautilicioushouse said...

cute....... upin ipin pun jadi kegilaan anak2 kakzi... lepas ni hari2 suka mandi la kan .. cute khalish !

norzibeautilicioushouse said...

cute khalish!

Deqla manjew said...

comel upin ipin mcm khalish jugak...hihi

lelamaisara said...

saya baru nak belikan towel ni untuk alesya...hehehe...

muhammad asyraf said...

sayang benar khalish kepada ibunya ya.. ibunya pun begitu.. :)

Tihara said...

wahh bestnye towel upin ipin...teringin plak ni :)

Solehah Shamsuddin said...

wah da tuala upin ipin.cantiknya,,,

* akak, bahagian nuffnangx conversation tu la tempat komen blog solehah.klu komen kt situ, xkena klik nuffnang pn...

QasehnyaRania said...

suka la tu..kempen baru yer...dh lama tak p avon..huhu

sbb asyik pindah randah slalu nk kene tukar alamat..huhu

Che Rosliza Che mat said...

Cantik towel tue...suka betul khalish dapay hadiah towel upin ipin...hihihi

Nur-nba said...

Salam singgah dari blog Kak Mia... Suka benar Khalish dengan tuala tu.. :)

etuza said...

haha lepas ni, jangan hairan jika khalisah nak tuala upin ipin dia, tak nak tukar lain lagi..

baby comel said...

alaa, comeynye upin ipin dia =)

boni kacak said...

hehehe..cantik pulak towel tu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah suka la tu dpt towel upin ipin hehehe

Cik Aini said...

hahaha
mmg hepi Khalish dpt tu :)
kalo ai yg dpt pun mesti hepi pnya lah sbb ai pun peminat tegar upin ipin gak.kira sama ngan Khalish la sng.kahkahkah

wan nurul hezrina said...

khalish mmg suka ngan upin ipin ek m?alahai cumilnya tuala

9n0L4 said...

comeynyeeee towel die. nak pinjammm. hehe.

QasehnyaRania said...

ciksu harap M sihat ye anak bernak..
ciksu nak ucapkan terimakasih sbb sudi bagi ucapan dan doa utk ciksu smepena ulangtahun yg lepas.