Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, September 30, 2012

Kad Nama Versi Timeline


Alhamdulillah, tadi bila M check komen ada blogger gitau M dapat kad nama versi timeline dalam segmen anjuran beliau yang M join kat SINI..TQ Teha sebab buatkan kad yg cantik ni untuk M.

Ni la rupa kad nama tu

Amacam ok tak?

Sesapa yg belum kenal ngan Teha, jom la kenal2 ngan Teha..
v
v
v
http://tehaalarh.blogspot.com/


34 jejari yang tajam menaip:

kinara kinatara said...

wah cantik:)

are_lin@yu said...

cntik!hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

OK .. COMEI .. HEHE

izan mama mia said...

wah..kiut

Tihara said...

familiar nama dia ni..nice :)

maszull said...

assalamualaikum M...seronoknya dpt kad versi Timeline...:)

Chic Na said...

bestnya dpt kad nama. nak lekat mana tu kak? hehe..

Nora Karim said...

eh eh... uniknya...! :D

-meeSUPERGIRL- said...

amboi cantik ..

Solehah Shamsuddin said...

akak, letak la kad nama tu dlm blog ye.

boni kacak said...

tahniah awk!! hehehe.. pasni boleh ke mana2 bawak kad nama ni. salah satu cara promosi blog offline :)

Everything's Everythings said...

Wahhh nk juga card mcm ni ;P
tapi mana ada fb dgn twitter utk letak dlm card tu xD

Deqla manjew said...

mmg ok sgt2 la.. cantik... untung la M.. :)

mselim3 said...

wawa...bestnya dapat hadiah kad, yang spesial dari member....orait , janji terbaik..ok, moga jadi top blogger k

mselim3 said...

wawa...bestnya dapat hadiah kad, yang spesial dari member....orait , janji terbaik..ok, moga jadi top blogger k

Myra Jay said...

Ok jugak, nampak cantik :)

TehaaNFM said...

tq kak M bcoz wat entri ni, terharu sgt :D

Che Rosliza Che mat said...

cantik....dah lama kenal teha nie....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik sgt2 kak :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Jommm terjah.... Hii

shidaR said...

ok comel hehe :)

QasehnyaRania said...

hehe..ingat name kad zaman2 sekolah dulu..

~Cik Sweety~ said...

woww..lawaaannaaaa.. hehe

Wilma said...

Cutenya :-)

Cik Nur said...

cantiklah..!

IntaNBerliaN said...

simple tapi cantik.... dah ada kad nama yer :-)

IntaNBerliaN said...

simple tapi cantik.... dah ada kad nama yer :-)

wan nurul hezrina said...

wah kad nama tuk blogger cun=)hehe..oklah2

C'Jai said...

sat lagi nak terjah..

dya bunga said...

cantik lah

lelamaisara said...

wahhhh...santiknye....nak jugak...

fieda said...

comel..

9n0L4 said...

nnt boleh letak kat cover photo FB la ye. ;)

Anonymous said...

What's up colleagues, how is the whole thing, and what you would like to say regarding this article, in my view its in fact remarkable in favor of me.

Here is my weblog how to lose weight