Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, September 07, 2012

Pengumuman!!!!

 
M nak buat pengumuman kat semua yg singgah blog M ni...Jap gi blog M ni akan diedit oleh Cik Rose..So sesapa yg terjah tu ada masalah ka apa ka tak payah risau k.. nanti singgah lain na.. M akan balas kunjungan lps tu k...
 
NAK EDIT BLOG SAT

19 jejari yang tajam menaip:

Tihara said...

mesti cantik sentuhan cik rose tu nanti :)

IntaNBerliaN said...

makin cantiklah blog M lps ni :-)

Deqla manjew said...

wahhh nak jugak la cik rose!! mesti blog M cute mcm blog cik rose jugak. :)

are_lin@yu said...

wahh bertambah cantiklah pas ni ya..hehe..tak sabar nak tgk ;-)

Deq's Qienz said...

Wahh xsabo nk ngengok wajah blog yg bru..

Cik Nur said...

roger M.. :)

Wanieys said...

wah nnti makin cantik la blog kak...tambah pulak kak rose pandai edit hihi

echaaa.com said...

waa..tak sbr nk tgk hasil :D

eita said...

ooooo...makin meriah lah pah edit nanti

Everything's Everythings said...

Semoga cantik jadinya ;D

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh...vavavoom la blog M lepas nieh...cik rose tuh mmg terer edit blog!:-)

Eca Dwinky Asha said...

mesti comel ne blog kak M :)

لين Si Pipi Merah said...

suke..cantik lah..sis.. pinkkish gitew!

\\ Izzah // said...

nnti makin cantek larr blog kak m :D

Arina Shamsul said...

Tak sabar nak tengok keputusannya dear :)

Solehah Shamsuddin said...

wah, nk edit ye. edit elok2 ye :)

*ohhh itu sama je cara2 nya. akak bukak je link bonfire tu melalui browser safari dari ipad akak dan kalau nk install, klik la Install the Safari extension.klu xjd,gtau ye.

lelamaisara said...

okey berita paham...cik rose pandai edit mengedit eh..;)

etuza said...

wajaha baru blog pasti semangat..

9n0L4 said...

untunglaaa ade org nak editkan. ;)