Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, September 23, 2012

Segmen:Saya Nak Hadiah Misteri Dari Si Pipi Merah

Nak join klik banner kat atas tu ok ^_^
Sapa Nak Hadiah Misteri? Ha! Cepat join tau...
Tarikh tutup: Bila2 masa ja...

Wassalam


22 jejari yang tajam menaip:

لين Si Pipi Merah said...

hehehe assalammualaikum.. sis laju2 datang balas komen ni. thanks taw sebab join dan support lynn dari dulu sampai la ni.. :)

eheh senangkan segmen ni..insyaallah para pemenang di pilih oleh enche random.org.actually sbg penghargaan untuk semua sahabat blogger osem lynn ni.nak bagi semua tak mampu tapi lynn akan buat lg kalau ada rezeki kita share sama-sama. thanks yep sebab join dan support my blog.

tak dapat hadiah nak majuk ka? heheh jgnlahh takmo lah majuk3.. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak :)

Everything's Everythings said...

Join juga segmen ni ;D
good luck! ^^

~Cik Sweety~ said...

selamat bersegmen kak M ;)

boni kacak said...

good luck ! :)

لين Si Pipi Merah said...

jom semak senarai peserta klu nak BW pun alhamdulillah. :)

Deq's Qienz said...

Slmt bsegmen

Isabel Diaz said...

Singgah sini sambil follow,

Jum follow blog saya jugak,

Terjah sini : Segmen saya nak hadiah misteri dari si pipi merah

iznawzi said...

dari segmen yg sama..

I love Sleep said...

datang dr segmen yg sme.. da follow blog ni..

IntaNBerliaN said...

good luck jugak utk segmen ni :-)

Cik Aini said...

gud luck M :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

gud luck ! dtg dri segmen y sama ..;)

http://cekedismanis.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

Kathy Rbain said...

dah follow sini dari segmen sama...

mama_saly said...

datang dari segmen yg sama..
singgah n follow..
yup.. :)

shidaR said...

gud luck juga kak :)

gee azie said...

follow sini jugak

dya bunga said...

slmt bersegmen

Cik Nur said...

semoga berjaya.. rajinnya M...

Hanif Idrus said...

Datang Dari segmen
Segmen Saya Nak Hadiah Misteri Dari Si Pipi Merah - klik sini
Salam kenal dan follow..
Kalau tak follow..meaning saya dah lama follow..hehehehehe

AmirahSyafiqah ♥ said...

Singgah sini :)

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

wan nurul hezrina said...

a big gud luck M...caiok caiok