Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, September 09, 2012

KOLEKSI TERBARU KZNABIHAH BUTIK

Nak join gak? Ha! Klik Banner ok..
Mai M nak cerita kat hangpa semua, masa M dok bw blog kengkawan M ada terjumpa satu GA By KZNabihah Boutique.. 
Tarikh : 5 september - 15 september 2012

Yang perlu anda buat :

1. Copy gambar di atas ni-Done

2. Buat entry tajuk adalah
"KOLEKSI TERBARU KZNABIHAH BUTIK"
-Done-

3. Entry tak perlulah panjang cuma ringkas & padat sahaja ;)

4. Yang penting ada link kami :



5. Tag 4 rakan anda & pastikan mereka mengetahui anda tag dia ;)-Done

M nak tag:

Kalau nak tau lebih lanjut pasal GA ni  klik banner ok..

22 jejari yang tajam menaip:

Che Rosliza Che mat said...

good luck..

QasehnyaRania said...

GOOD LUCK M

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/oreo-cake.html

Cik Rongoks said...

good luck ! ^^

Miss BaNu said...

good luck..mekasih sbb tag yer..

Arina Shamsul said...

Good luck dear :)

IntaNBerliaN said...

good luck M :-)

N.Aima K said...

wah ada kesempatan nak join juga lah

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa segmen lagi... hmmmm

Kasih Salina said...

salam kenal & salam lebaran..rajinnya dia join segmen..saya ni plak jenis malas..hihi..good luck ye..btw, saya follow sini,no:545..

Misya Mialen said...

Good luck dear.;)

eita said...

kalau free nak join jgak lah....
gd luck ye

Tihara said...

comey2..good luck M :)

Everything's Everythings said...

Wish u best of luck ^^

Cik Aini said...

gud luck ye M..
moga rezeki jd milik M =)

Myra Jay said...

Good luck dear ;)

izan mama mia said...

tq menge tag saya...

htr alamat n kod topup maxis rm5 ke komen box blog...sblum 13/9/2012

Kesuma Angsana said...

gd luck ye mai

Wanieys said...

Gud luck kak :)

Cik Nur said...

semoga berjaya..de masa nur join.. :)

dan terima kaseh TAG nur.. :)

Deqla manjew said...

good luck M !!

Wanieys said...

gud luck kak

QasehnyaRania said...

done hb