Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, September 29, 2012

Rindunya Kat Blog Aku...


Rindunya rasa kat blog M ni.. Baru dua hari tak berbelog, rasa cam dah berminggu blog ni tak berhapdet..ha ha...rindu sangat nak ziarah banglo2 hangpa semua...

Sebab ada yg bertanya apa yang jadi kat my SIL, so M nak habaq la  pasai apa my SIL masuk sepital... My SIL ada kanser rahim dan darah rendah.. Disebabkan my SIL yang satu2nya anak yg belum berkahwin,so dia la yg tinggal dan jaga my MIL... Bila my SIL dah kena stay kat sepital, my hubby n me kena la stay kat umah my MIL kan untuk temankan dan uruskan makan minum my MIL.

Alhamdulillah segala urusan dah settle.. Hari ni M dah kembali berbelog..bila check kat  bahagian komen yg belum di publish, mak ai!!! 83 komen semuanya... Lebam la lps ni nak balas jejak hangpa..hu..hu.. Tq sesangat pada yang sudi ziarah teratak M dan tinggalkan komen tu.. Nantikan jejak M kat blog kengkawan yek...M jogging pelan2 pi blog hangpa...

*Wassalam*

(^_____^)


26 jejari yang tajam menaip:

~Cik Sweety~ said...

syukurlah..moga semua baik2 saja yea..(^__^)

Tihara said...

akak doakan semuga SIL M tabah hadapi ujian ni..dia insan terpilih...harap dapat sembuh sepenuhnya..take care n take ur time :)

eita said...

joging slow2 ye....

Miss BaNu said...

semoga semuanya tabah..

Everything's Everythings said...

Wahhh byk tu nk kena balas ;P
ap2 pun selamat kembali dan semoga dipermudahkan urusan SIL..

Myra Jay said...

Moga your SIL cepat sembuh ye, kena rajin berubat tu :)


Ok M, Selamat berblogwalking ye :)

izan mama mia said...

moga SIL m sabar serta dapat buat rawatan mg sembuh...

Chic Na said...

ooo mcm tu ke. moga semuanya baik2 je.

selamat berjogging kak. ;)

Eca Dwinky Asha said...

smga tabah hadapi dugaan ne.. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

rindu berblog...
kadang2 leeza terfikir sampai bila leeza mampu terus berblog ... bila dah kerja... dh ada family...
huuuu

:::: salam berhujung minggu.. drpd ms leeza ::::

Cik Aini said...

dah stat jog ka M?
pelan2 na jgn laju2 tau kang masuk sepital lak..jgn lupa bw mineral water tau kot2 la satg dahaga lak.hehehehe

boni kacak said...

semoga segala2nya dipermudahkan utk awak dan family di sana ye... amin

-meeSUPERGIRL- said...

alhamdulillah ..

jangan lupa jejak kite .. hehe :P

misshannajr said...

semoga ur SIL cepat sembuh...sedih dengar berita orang sakit macamani..tabahnya dorang..

baby comel said...

kanser rahim? takutnya dgr. semoga beliau sehat2 selalu

-meeSUPERGIRL- said...

eh eh terdtg lagi .. hehe . takpe saje nak tgkatkan trafik blog nih .. hehe

Nor Zilla Sensei said...

ok la tu 2hr tak berblog..kita seminggu or 2 minggu kdg2 xberblog..hehe. folow sini jugak:-)

Nora Karim said...

wah... dalam masa 2 hari ada 80 lebih komen... byk tu... cayalah...


alhamdulillah semua urusan dah kembali seperti biasa...

IntaNBerliaN said...

ooo patutlah.... moga SIL makinok...

Solehah Shamsuddin said...

Alhamdulillah syukur semuanya slamat. harini solehah bw sini lak.sllnya akak yg lawat blog solehah kan2? :)

Che Rosliza Che mat said...

cr lagi rindu...dah lama tak online hihihi....walaupun baru 4 hari....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah....semoga makin sihat yer

Wilma said...

Semoga SIL M cepat sembuh dan kuatkan semangat ya...

Cik Nur said...

YaALLAH nur tak tahu pun pasal ni, almaklumlah hari sabtu tu nur langsung tak buka blog..

kalau tahu M bz, tak payah nur nak susahkan M jumpa nur...

maaf ye M..susah2kan M je..

wan nurul hezrina said...

syukurlah smuanya baik2 aja.harap ur sil terus sembuh...mmg tak besh kalau tak sihatnie tapikan nak buat cmne dugaan sakitni milik Allah.semoga ur sil terus kuat...

tang jogging2 basahlah baju ngan peluh jawabnya..hehe

9n0L4 said...

moge SIL tabah selalu. tiap penyakit ade penawarnya. insha Allah. ;)