Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, September 08, 2012

Blog Aku Dah Berwajah Baru...

Alhamdulillah syukur pada Allah SWT, akhirnya blog M dah pakai baju baru ( baju raya tapi lambat skit..hu hu)... Terima kasih pada Cik Rose Cute yang sudi mengedit my blog jadi cun melecun seperti yang M inginkan.. terima kasih sebab sudi melayan kehendak M yek..

Wajah Asal my blog



*Header*

*Footer*

Dah 'berbaju' baru...ok tak?


Memang best deal ngan Cik Rose... Professional gitu hi hi. Harga pun berpatutan tau.. So Sesapa yang rasa2 nak blog hangpa diedit oleh Cik Rose bleh terjah blog beliau kat SINI yek..
p/s: Apa pendapat hangpa semua? 

29 jejari yang tajam menaip:

muhammad asyraf said...

Cantik.. :)

~Cik Sweety~ said...

waaahhh..lama tak jenguk sini tau..thnx kak m sebab concern tau..heeee.. misshhh u bebehh

fieda said...

wah...cantknya blog M...sentuhan cik rose mmg ctk...

izan mama mia said...

cantik..blog mama mia pun di edit CIK ROSE...hehehhehe...

Eny Yusnizar said...

comel!! always luv pink :D

Si Matatajam said...

@muhammad asyraf: TQ dik..

Si Matatajam said...

@~Cik Sweety~: sesama sweety.. Mizzz u toooo...

Si Matatajam said...

@fieda: Tq Kak Fieda..betoi tu sentuhan dia best..

Si Matatajam said...

@izan mama mia: sebab tu M pun pilih dia sb tgk blog Izan cun sgt. Ha ha...

Cik Nur said...

wah..semakin kemas...!
Seronoknyaaa..!

IntaNBerliaN said...

cantik.. sejuk je mata memandang.. M mmg sk warna pink ek.. ramai kan yg sukakan warna pink.. :-)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

BAJU RAYA BAJU RAYA.. hehehehehe

Si Matatajam said...

@IntaNBerliaN: TQ Ina..yup! M suka purple n pink...

Si Matatajam said...

@Cik Nur: Tq Nur.. m mmg suka blog yg teratur kemas camni.. Tapi tak tau nak wat sendiri..so kenala minta org buatkan..ha ha..

Si Matatajam said...

@Leeza dayasari [santai leeza]: Blog pun nak baju raya gak ha ha..

echaaa.com said...

Cantik..hehe..

jemarisuri said...

cantik...

Si Matatajam said...

Tq Echaaa & JS..

Miss BaNu said...

wahhh cantiknyaaa...sweet sangat sukaaaaa laaa..

Masha Meisters said...

woweiiiiii....cun melecun gitu! melaram habis...hehe :)

\\ Izzah // said...

Cantek snagatt , berkenan , sebb warne pink . hehe warne feveret cek , hihi . ringan je kak :)

Zie said...

cantik2.... wah wajah baru.. semangat pun baru lah

Fiza Suhaimi said...

cantikk sangat ;)

Tihara said...

mmg cantik...ske tgk kaler pink tp utk akk, akk tetap pilih hijau hehe :)

boni kacak said...

wah!!! memang comel la..hehehe.. semoga lepas ni akan terus bersemangat nak berblog tau..hehe :)

etuza said...

nampak kemas dan mudah capaian...tahniah ya .tq selalu terjah blog pesona

Wanieys said...

sangat cantik..pandai cr edit :)

Chic Na said...

cantik, kemas dan sweet. suka suka.. ;)

9n0L4 said...

mmg mantoplah baju raye baru ni. mesraaaaa sgt. ;)