Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, September 06, 2012

Blogshop Craft n Crochet






Apa habaq semua kengkawan yg setia bertandang kat blog M ni? M harap semuanya sihat dan ceria.. Kalau nak tambahkan ceria hangpa hari ni, apa kata layan entry ni sampai habih..Kali ni Mai M Nak Cerita kat hangpa pasai blog Craft n Crochet @ http://crochetlurve.blogspot.com/. Pemiliknya adalah Kak Tihara..

 M dah terjah blog ni, barang berasaskan seni crochet yang dijual kat blogshop ni memang comel2 Dan harganya pun berpatutan sesangat...So tak payah risau la...Setiap seni tu kan ada nilainya...Kalau tak tahan sabaq dan teliti nak buat benda ni bukan senang tau.. Jadi, sesapa yang rasa nak mudah ja memiliki barang2 Crochet, M cadangkan beli ja la dari Kak Tiha ni. Ha ha.. Kan senang..Pilih mana yg berkenan pastu buat urusan jual beli..Then, tunggu ja barang idaman tu sampai kat umah...


Apa kata hangpa semua layan dulu beberapa barangan yg ada kat blogshop ni...Jamu2 mata dulu.. mana tau dari mata turun ke hati..bila dah berkenan kat hati..tunggu apa lagi, kena la beli..hi hi..

http://crochetlurve.blogspot.com/2012/02/pencil-make-up-case-bg-29.html
(Sesuai la untuk si ibu nak bubuh alat2 mekap @ pun si anaknya nak isi alat2 tulis)




http://crochetlurve.blogspot.com/2012/04/crochet-drawstring-floral-bg-36.html
(cute ja kan..ikut suka la nak isi apa yg sesuai)

http://crochetlurve.blogspot.com/2011/09/mini-hairpin-with-beads.html
(Ni kalau nak pakai kat shawl pun bleh, kalau yg ada little girl memang sesuai klip kat rambut yg 
comel tu..  Mesti bertambah cute anak hangpa tau)





http://crochetlurve.blogspot.com/2011/10/crochet-hairpin-button-double-layers.html
( Ha! Ada lagi koleksi pin yg comel2)


http://crochetlurve.blogspot.com/2011/09/brooche-puff-petal-with-button.html
So, apa tunggu lagi klik header kat atas tu untuk terjah Craft n Crochet Blogshop cepat...

21 jejari yang tajam menaip:

Tihara said...

thanks m...nanti link m akan masuk dalam kedua2 senarai..senarai cabutan dan yang buat entry..

are_lin@yu said...

wahh cantik2 leh terjah ni..

Chic Na said...

terernya buat crochet. kiut miut je semua. geram je tengok. kena terjah ni. ;)

IntaNBerliaN said...

good ;uck M :-)

dyabunga said...

cantik lah beg purple tu..

lelamaisara said...

wah...cantik n comey2 la......

kinara kinatara said...

uish cantik2..:)
lawa2...

Eca Dwinky Asha said...

goodluck kak M :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza mmg lemah lah dlm seni2 ni.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

comey2 sumenya :)

Wanieys said...

gud luck kak :)

ieedaz @ mama_isha said...

mmg comel2 barangan nyer kan M..

Sue-Rya Qistina said...

cantik dan comel lah :)

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/09/eidul-fitr-2012-part-2.html

Myra Jay said...

Orang yang pandai buat crochet ni mmg kreatif... :)

MJ tak pandai..hehee ;)

Cinta Misteri said...

Wah tihara awl2 dh bg respon.
Kt opis CiM pun ada org jual cuties2 tu. Suka gak beli

Rohani Hashim said...

cute cute je semua brg2 tuh.geram tgk

Cik Nur said...

cantik dan cun kesemuanyakan.. :)

fieda said...

tihara punya hasil keje mmg ctk..

Che Rosliza Che mat said...

Pernah singgah jugak...

Maria Menado~ said...

comelnya. kreatif.. comel2..

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen sama.
Good luck..