Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, September 16, 2012

Khalish Ngan Hadiah Besday


Kali  ni M nak share ngan hangpa hadiah yang my Khalish dapat masa besday ari tu...

Jom layanss pict kat bawah ni...

Muka Control dapat hadiah..Konon2 cam tak Eksaited sangat la kan..


Ha! Tu dia, eksaited rupanya..mood lambat sampai kot. Hi hi..


.
Aik! Control Ensem masa Ibu nak snap pict suh Khalish tunjuk muka la plak..



Dah start layan dah


Dah seronok makin seronok la tu.hi hi...


 Seronok sangat kami sekeluarga tengok Khalish enjoy betoi ngan hadiah dia dapat dari family sebelah M tu...

Nanti M sambung lagi di next entry...

Wassalam

25 jejari yang tajam menaip:

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahhh... bestnya khalish dpt hadiah :)

Karukord Jagau's said...

dpt alat muzik tuuu.....mlm ni dh leh main lagu pok amai2 tu.... ^_^

Chic Na said...

wahhh khalish, acik nak buat lagu permintaan boleh? hehe.. sukanya dia. ;)

Wanieys said...

wah khalish dpt hadiah beshnyerrrrr hehe

eita said...

jom karaoke

Everything's Everythings said...

Amboi bolehlah Khalish berkaraoke lps ni xD
jgn smpai kacau parents tgh tido nnti dh la haha

لين Si Pipi Merah said...

wah.. ada bakat tu.. :) selamat hari jadi khalish

ieedaz @ mama_isha said...

Amboi bestnye hadiah khalish... aunty nk pinjam boleh? Hhehe

miz ruha said...

sukanya khalish dapat hadiah...
seronok ~~

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waa panjangnya hadiah kamu. he he he....

selamat hari lahir ....
:-)

muhammad asyraf said...

wah..best khalish dapat hadiah.. :)

~Cik Sweety~ said...

kemain lagi dia dpt hadiah yea..selamat hari lahir tuk khalish yea..moga jadi ank yg taat kepada ibubapa..aminn..

Wilma said...

Mesti Khalish nie suka menyanyi kan...
Cute jak muka dia time dapat hadiah tu...Hehehe...
Mula2 macam biasa jak...
Last2 terpancar2 kegembiraan kat muka dia ^_^

Arina Shamsul said...

Wah...dapat keyboard la..boleh la qalish asah bakat lepas ni... :)

Happy belated birthday dear khalish :)

syiela said...

bestnya dpat hadiah tu.. nak buat pemintaan lagu boleh dear :)

Deq's Qienz said...

Hahaha hinggatkan keta cntrol ka..upenya piano..bley la qaira tumpang nyanyo skali yrr khalish..

Deru Ombak said...

Hensem nyer Qalish... Org lelaki dapat hadiah kena control macho dulu kan Qalish kan.. :)

Cik Aini said...

wah...malu2 tp mahu ni namanya.hehe
hepi besday Khalish..anti doa moga Khalish bahagia & bejaya dlm hidup tau :)

Che Rosliza Che mat said...

besarnya hadiah....boleh nyanyilah nanti ya...khalish...muka happy dapat hadiah..

dyabunga said...

wah..happy dia..

Miss BaNu said...

wahh hadiah tuh..patut la happy jer ehehe

IntaNBerliaN said...

wah.. best je adiah tu.. :-)

wan nurul hezrina said...

wahhh pasnie bleh main keybord lagi isabela=)suka nampak dia

Ain Dzaya said...

heppy buffday khalishh! seronok kemain dapat hadiah baru ye :)

Tips Untuk Menjadi Muslimah Solehah Cara Ain

9n0L4 said...

wahwah. bestnyeee die dpt hadiah befday. jgn main tgh mlm sudahla ye. hee.