Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, September 23, 2012

Bloglist Kesuma Angsana



Tarikh Tutup: 26 September 2012 jam 12tgh..

Hari ni M nak join satu segmen yang dianjurkan  Kesuma Angsana @ lebih mesra M panggil blogger ni KA.. Ni first segmen yang KA anjurkan..So, sebagai member di alam maya ni, M nak support la segmen KA ni..Harap2 bleh masuk la bloglist KA ni...

Apa yang M suka pasai blog KA ni, macam2 cerita M bleh baca kat entry blog KA ni.. KA juga akan balas kunjungan pada sesapa yang tinggalkan jejak kat blog KA ni...

So, apa tunggu lagi..Jom kita ramai2 support segmen KA ni ok...Klik Banner kat atas tu kalau nak join..


*Wassalam*


10 jejari yang tajam menaip:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak...eh kak cer perati tarikh tutup segmen tu 12 september..hr ni pun 23 september dh...kak silap kot hehe

Everything's Everythings said...

Good luck!
semoga termasuk dlm bloglist KA ^^

Kesuma Angsana said...

tq sudi join mai, sgt2 KA hargai, luv u ketat2

eita said...

selamat bersegmen..

Ena's Palace said...

saya pun da join...

Cik Aini said...

selamat bersegmen M..
join jgn x join :)

C'Jai said...

semoga M tersenarai... akak pun join..saje2 la nak mencari sahabat..:)

shidaR said...

selamat bersegmen kak :)

Cik Nur said...

selamat semuanya m...

wan nurul hezrina said...

tak sempat lately nak join.huhu nnt kena luangkan masa jugaknie.huhu btw gud luck!