Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, September 17, 2012

Segmen Jiakreatifelt: Blog aku cantik tak?

Sticky Post...Tolong scroll ke bawah untuk new entry..


Kengkawan tolong LIKE kat SINI
M amat mengharapkan undian anda..Terima Kasih bebanyak na ^_^


M tag:
Izan Mama Mia
Mama Arina

73 jejari yang tajam menaip:

\\ Izzah // said...

mestilah cantek :D

Miss BaNu said...

hehe slmt bersegmen sy pon join gak..

jia kreatifelt said...

thanks for joined.goodluck.:Psila rujuk blog sy utk url gmbr blog awak..

Miss Light of Happiness said...

Salam... kite dah like...!! nak join jugak... tp belog kite tk cantek...!! baru lg...tk cukup centek lg...~ wuwuwuwu... ^^

Kesuma Angsana said...

rajin betul join2 ni ye mai, gd luck

izan mama mia said...

tq tag..gd luk yew

eita said...

selamat bersegmen ye

Ivo Serentha and Friends said...

Thanks for your visit and comments, I was pleased that you liked the photo album of Tibet and your land.

Good new week.

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama :D

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen. Goodluck ;D

Wanieys said...

gud luck akak :)

untuk entry out off mood mmg kak dh comment wani xdan reply lg tu yg xapprove g comment tu nah hihihi....hr ni line slow nk msk satu2 blog lmbat sungguh tu yg telat sampai blog kak ni eheee

Cendol said...

dah vote.moga M menang ye.mmg cantik sempoi je belog M =)

LYAfrina said...

cantek...menarik ..tertarik...

lelamaisara said...

Nanti kite like oki...good luck...

Mohd Rizwan said...

blog akak terpilih untuk d preview..hehe..

http://rizwanewan.blogspot.com/2012/09/preview-blog-mai-nak-cerita-si-mata.html :)

Everything's Everythings said...

Join juga contest ni ;D
semoga berjaya ya

Jaja Sutera said...

salamm...tahniah..anda pemenang terbaru GIVEAWAY RAMADHAN...

baca sini utk maklumat lanjut

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/updated-pemenang-terbaru-giveaway.html

IntaNBerliaN said...

good luck.. sy dh like :-)

Kitty Kawaii said...

Assalamualaikum dear..jom join contest..=)

http://mykittykawaii.blogspot.com/p/contest-giveaway.html

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN SIS ..

* SIS XPAHAM ERK BAHASE GANU ? HEHE ..

NANTI NK AJAR .. EKEKE

mselim3 said...

Assalammualaikum....selamat bersegmen k...moga sukses ....k

mselim3.blogspot

mselim3 said...

ingat nak join...tp rasa blog x cantik...segan lah nk join....

Eca Dwinky Asha said...

eca da like..goodlike kak :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

selamat bersegmennnn ;)

Cinta Misteri said...

Mstilah cantek, M pun cantik, nnti CiM vote

Masz Sidek said...

good luck M... :D

Che Rosliza Che mat said...

Selamat Bersegmen ya dear...

fieda said...

nanti M kasi kak fieda adress ye..nk kasi saguhati sikit...sbb M adalah top commenter kat blog kak fieda utk bulan ogos..sesapa yg pernah masuk carta kak fieda akan kasi saguhati selain tepek blog dia kat sidebar selama sebulan..

Che Rosliza Che mat said...

Tentang Pertanyaan harga tue rm 10.00 jer topup...

-meeSUPERGIRL- said...

selamat bersegmen :)

Joanna Yunus said...

dah like ye no. 38 kalau tak salah.... salam perkenalan dari saya.... saya follow sini ye...

N.Aima K said...

caaaaaaaaaaaaaantiiiiikkkk

Cik Zaniff said...

done like..comel belog..:)

etuza said...

asalam ..nak minta izin copy tu assalamualaikum di ataswal ya, nak letak kat blog Pesona..boleh kan!

Si Matatajam said...

@etuza: silakan Cikgu..amat dialu-alukan..

Si Matatajam said...

@Cik Zaniff:Tq CZ..

Yana Libra said...

dah like~~ hehe :)

ieda said...

selamat bersegmen dik
dan semoga berjaya ;))

Najiah Shaharain said...

sis,kalau nak tukar prontscreen yg baru..so sy kena delete yg lama..pulak.x syg ke dgn bilangan undi yg ad tuh?

etuza said...

banayk2 terima kasih ya

kinara kinatara said...

kina daH like nyh..hehehe..doakan semoga akak n GSFian menang..wehehehe..

lynn kamarul said...

cantik cos i like pink sgt.. + suka tgk header awk. comel

** gud luck tau

lynn kamarul said...

cantik cos i like pink sgt.. + suka tgk header awk. comel

** gud luck tau

are_lin@yu said...

blog dah cantik..hehe

dear dah daftar says.com ke blog..klu blum jom lah ke blog ayu ;-)..blh wat duit ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/09/jom-buat-duit.html

shahdiana said...

selamat bersegmen & good luck...done like & follow

afiah_yaa said...

Salam kenal...lalu singgh sini..nati jgn lupa folow molow sy lak erk..:)

siti naqiah said...

wahh, blog awk cantek..gud luck :)

http://janganhackakulagi.blogspot.com/2012/09/craving.html

Deq's Qienz said...

gud luck M..

Cik Aini said...

dah LIKE dah...
stiasa mnyokong M dlm setiap segmen tau.hehe gud luck dear =)

Si Matatajam said...

@Cik Aini: Tq Ai dan semua GSF sebab selalu support M

Maria Menado~ said...

gudluck! :)

-meeSUPERGIRL- said...

selamat bersegmen ! :)

IntaNBerliaN said...

singgah pagi khamis..

Mk Syahir said...

done liked :)

actually dah lama dah follow sini..semalam tu ayat copy paste je :p

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Cantik! Blog YM pun tak secantik blog M taw!hehehe

LiYa HaNiF :: said...

gud luck... nnti akk like M yerk...


btwn salam kenal n follow blog nie..

boni kacak said...

ok..dah like da.. gud luck tau..hehehe :)

Syara Nur Qistina said...

Assalammualaikum,kak M anda di-tag :) http://syarasecret.blogspot.com/2012/09/special-giveaway-siapa-nak-bela-saya.html ^_^

Greennnpanda Craft said...

dh tlg like..
gud luck ye kak..

btw, thanks coz follow my blogshop.. ^_^

Nisa Greennnpanda said...

sy follow akak blk gne ID yg nie..hehe.. >_<

Edy Fee said...

alamk...blog edy tak cntik.uhuh

Chic Na said...

sudah like. good luck kak. ;)

Fatin Zaini said...

cantikk !!

salam perkenalan,,

Fatin zaini dtg singgah pagi dan follow anda :)

http://www.fatinzaini.com

\\ Izzah // said...

mesti kak m menang nanti :D

shidaR said...

shida singgah blog yg cntik nih :)

faiq said...

semoga berjaya

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

sis.. Ahlam dah like dah.. gud like yer... ^-^v

Ivo Serentha and Friends said...

I am pleased that you enjoyed Belgrade, capital of Serbia!

May peace be to all people of this earth,

Good week to you

-meeSUPERGIRL- said...

blog tak cantik tak bole join la neh? alaa

syiela said...

gud luck ye

Solehah Shamsuddin said...

goodluck akak

Solehah Shamsuddin said...

goodluck akak.

Deqla manjew said...

good luck!! blog M mmg cantik!