Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, September 10, 2012

Aik! Ada Lagi Rupanya...


Apa habaq kengkawan GSF Dan semua pembaca blog M? Harap hangpa semua sihat, ceria & mood tu dah baik.....Punya!! Tak Mau la ada dok ke laut lagik ha ha ha...

Mai M nak cerita ngan hangpa apa yg ada lagi tu..hi hi cam suspen tapi dak la sangat Cuma M ja dok eksaited tak hengat.. Ni semua pasai kad raya dari Sabah yg M terima dari member GSF la, iaitu>>>>Aima...Memang M tak sangka Ada lagi rupanya kad raya yg M akan terima tatkala Syawal dah pun tinggal tak sampai seminggu ja lagi.. 


Ni la rupanya kad tu..


Pada Aima tq so much my dear fren..Alhamdulillah tahun ni bertambah ramai kawan M yang menceriakan suasana raya M..walaupun jauh di mata tapi hangpa semua dekat ja kat hati M...Sesapa yang belum kenal Aima bleh la terjah beliau kat Diari Aima...


*Wassalam*


p/s: Aima ni memang pandai berfesyen tau ^_^

25 jejari yang tajam menaip:

izan mama mia said...

dok ada lg kad raya untuk dia....wah..banyak koleksi thn ni

Cik Nur said...

nur pun dah dapat.. :)

shahdiana said...

best kan dapat kad raya walaupun zaman dah moden mana pun...

Deqla manjew said...

haha.. sama la... deqla pun dpt..nnti la kot wat entri..x snap gambo pun lagi..

are_lin@yu said...

kad raya bertambah tu..hehe

Sue-Rya Qistina said...

pandai berfesyen?
wah..best tu!

IntaNBerliaN said...

cantiklah kad raya warna gii :-)

Che Rosliza Che mat said...

Dapat lagi kad raya hihihi

fieda said...

makin byk la kad raya dia....hihi.

kak fieda dh pos hadiah tadi..nanti dh sampai bgtau ye..

Everything's Everythings said...

wahh berapa byk sudah kad raya ni?
nnti aku terjah dia ;D

lelamaisara said...

memang kak aima pandai berfesyen..mcm2 fesyen die..;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yahoo dpt kad raya lagi ea.. tumpang happy noh.

Tihara said...

seronok kan dapat kad raya...happy sangat :)

C'Jai said...

hehe..ada lagi ek...best la M tuuuu...

ieedaz @ mama_isha said...

Fuyoo masih dpt kad raye :-) best tu !

eita said...

dapat lagi tu

Chic Na said...

dah nak abes raya pun dapat kad raya lagi. ;)

Cik Aini said...

huhu
sori2..
ai tetinggal bas td..nak nek bas tp dok kat tesen ketapi.tu la pasal.hahahaha

**kira suma GSF raya tahun ni meriah la kan..penuh dgn kad raya =)

Si Matatajam said...

Betoi tu Ai...memang meriah thn ni ngan kad raya..l

AnakRusa said...

skrg dh kurang dpt kad raya.. smua nya di hujung jari jer.. he3..

niway, nice blog.. sgt bkenan dgn header itu..=)

nora said...

blog yg simple tapi menarik,kemas, berinfomasi dan mudah dbaca..

Wanieys said...

wah makin bertambah kad raya kak hehe

Yana Libra said...

kak aima mmg GSF paling last hantar kad raya...hehe~

wan nurul hezrina said...

nurulpun ada dapat kad raya aima n shawl sekali..seronok!

9n0L4 said...

cntiknye kad raye die. kaler coklat lagi. :)