Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, September 23, 2012

Random Giveaway By Wawa



Hari ni mood join segmen ngan GA saja selain ber BW sampai lebam..

Malam ni nak join GA Wawa plak...

Sapa yg berminat bleh join sama..just klik banner kat atas tu untuk maklumat lanjut..

Tarikh tutup GA ni: 30/9/2012




p/s:Doakan M murah rezeki na...


6 jejari yang tajam menaip:

IntaNBerliaN said...

good luck M..

Cik Aini said...

join sggh aih..
best la M nih,mmg byk masa tu boleh join bagai..
ai nk wat entry pun kdg2 smp 2 3 hari skali.haish,
jeles tau :)

psst!moga ada rezeki tuk M lagi :)

shidaR said...

gudluck kak :)

Cik Nur said...

semoga berjaya M...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wish u luck kak

wan nurul hezrina said...

rajin toll m nie..good luck taw nurul doakan..bilalah plak nurul nak bw sampai lebam tangan nie