Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, September 01, 2012

Dapat Hadiah dari Member Blogger ^_^


Apa habaq semua member GSF dan semua pembaca blog M ni..Harap semua sihat na...Kali ni M nak share ngan hangpa  pasai hadiah GA yang M dah menang baru2 ni.. Alhamdulillah  ada rezeki M kat blog Kiera dan Wawa kali ni...

Tq untuk Kiera yang bagi Felt Craft bleh dok gantung kat hand phone .My nickname lagi tu.. I love it so much..Di samping tu disertakan plak kad raya..Bertambah la lagi satu kad raya M walaupun diterima selepas raya...Ha ha cam tau2 ja tahun ni M buat kuih raya..TQ so much Kiera..

Menang teka wajah artis kat SINI anjuran Kiera

DAN

Tq juga untuk Wawa yang hadiahkan duit raya kat M..Walaupun 2 ringgit ja, tapi syukur pada Allah. Sikit2 lama-lama banyak juga kat dalam poket..

Menang Duit Raya dari GA yg M join kat SINI anjuran Wawa

Alhamdulillah ..Harap2 lepas ni murah lagi rezeki M...Tq pada blogger2 yang rajin anjurkan GA dan segmen semua ni...

*Wassalam*


33 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur said...

Rezeki jgn di tolak..
harap lepas ni M di murahkan rezeki selalu..Amin..!

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Untunglaaa :)

Masha Meisters said...

ei....tak aci lah dah beso dapat wet raya....meh bagi kat masha ni....hehe

Si Matatajam said...

@Cik Nur: Aamiinnnn

Si Matatajam said...

@✉ ¥ana Fauzi ✉: Alhamdulillah ^_^

Si Matatajam said...

@Masha Meisters: Mai la beraya kat umah M..nanti M bagi la duit raya...

Si Matatajam said...

@Masha Meisters: Err..Masha tu kecik lagi ka! Ha ha..

Myra Jay said...

Tahniah ye... Rezeki tu :D

Nadia Elena said...

bestnya dah besar2 pun dapat duit raya. jeles ni. hikhik.. =D

|shuhadaothman|TM said...

seronoknya kak M dpt hadiah. hehe. semoga sentiasa dimurahkan rezeki :)

\\ Izzah // said...

tahniah kak m :D

Tihara said...

alhamdulillah murah rezki...tahniah :)

dyabunga said...

dpt hadiah tu

eita said...

rezeki tu...
biarlah sikit janji ikhlas..

yoon da-hyun said...

not too late ! hepi merdeka day :) btway , im following you . hit me back ~ thxxx <3 visit me : appledahyun.blogspot.com

Chic Na said...

waa siap dpt duit raya lagi. meh share dua meh. hehehe..

Cendol said...

wahh murah rezeki M ye.tahniah M :)

Zie said...

tahniaah untu mai... rezeki tu tak kir berapa nilainya.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

cute cute ....

N.Aima K said...

tahniah cantik hadiah tu ;)

SunnyFunny said...

waa , best nya . untung laa ~

ouh , ye kaka , faizah lahir pd 1995 .

adik akak yang ane satu ? dye dpt tak plkn ?

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alhamdulillah.. rezeki2 :)

Dayana Bahar said...

tahniah,,, dapat duit raya

Everything's Everythings said...

wahh congrats ^^
hadiah pertama tu comel

jemarisuri said...

tahniah ye...xpe la sikit2 lama membukit kan...

Sue Unnie.. said...

nak jugak..!!

Miss BaNu said...

wahhh tahniah yer..

Deqla manjew said...

inilah berkat org yg rajin join segmen, GA kan..tahniah...

lelamaisara said...

Tahniah...eh ada dapat wit raya gak.best la....

cik kiera said...

wah-2 .. tak sangke buad entry paal nie . alhamdulillah . sampai gak walaupun ambat . hope sis suka dengan hadiah yang tak seberapa tu yea .. :) .

9n0L4 said...

comel kad rayeeee. hee. kiut. ;)

QasehnyaRania said...

tahniah..
done hb;)

QasehnyaRania said...

singgah malam main cubit2 sikit..hehe

M..nanti tolong emailkan nama, alamat dan no phone ke lobaksusue@gmail.com

M teka tu betol tapi su tak kira sbb dah tutup..hehe

tapi su da cenderahati sikit..insyaALLAH.. =)