Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, September 25, 2012

Dapat Free Header Dari Kinara Kinatara..


Apa habaq semua pembaca yang setia ziarah blog M yang tak seberapa ni? M harap semuanya sihat dan sentiasa dirahmati Allah swt.. Bertuahnya rasa bila check inbox kat my FB, sis Kinara Kinatara hadiahkan M header untuk my blog..Bukan 1 tapi 2 lagi...Alhamdulillah...Cer tengok kat bawah ni.. Comel kan header2 tu..Tqvm ya Kina..Kak M suka sangat...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
First Header

&

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Second Header


Macam biasa la kan..doodle2 comel ni hasil kerja tangan our GSF big boss, Mama Arina yang kini giat dok lukis Vector follower dia yang bertuah.. Pada sesapa yang belum kenal ngan blogger Kinara Kinatara dan Mama Arina klik ja kat nama depa untuk terjah blog depa berdua..


Wassalam

26 jejari yang tajam menaip:

ieedaz @ mama_isha said...

cantik la header tu M... bertuahnye :)

Deqla manjew said...

wahhh cantik... kinaa!!! sis deqla nak jugakkkkk....!!! :D

~Cik Sweety~ said...

tahniah..murah rezki dpt header lagi..hihi

Azee Hana said...

beznye dapat header free..cantik pulak tuh..

Everything's Everythings said...

BEstnya dpt doodle comel ni.. nk terjah juga la mana tahu ad rezeki xD

Mrs Velentine said...

sya pun dapat

Cik Nur said...

comei..!
untung M.. :)

لين Si Pipi Merah said...

dua-dua pon cantik! :)

Miss BaNu said...

tahniah...cNTIK Header

Arina Shamsul said...

Tahniah dear :) terima kasih sebab mention mama sekali..hukhuk..sayang kamu :)

kinara kinatara said...

hehehe..:)
thanks akak..
header 2 cantik sebab ade doodle dari mama..
betul x?:)
hehe..
malulah..malu2 kucing:)

Chic Na said...

dua2 comel. nak letak mana tu kak? hehe..

Che Rosliza Che mat said...

Simple dan cute...Bertuah M

dya bunga said...

cantik lah

IntaNBerliaN said...

a'aa sweet je header tu..

QasehnyaRania said...

simple..cute ;)
tahniah..
done klik2

wan nurul hezrina said...

dapat double header lagi..tahniah m...eh lupa nak tanya m jadik ker nak kelambu soft purple2?

Cik Aini said...

bestnya.tahniah M :)

lelamaisara said...

cantik...tahniah.......

Myra Jay said...

Tahniah ye, rezeki dapat header baru :)
MJ pun ada cadangan nak tukar header gak ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik header tu..bestyerr :)

C'Jai said...

Murah rezeki M...:)

Nur-nba said...

Cantik header.. :)

shidaR said...

comel lah hehee :)

wan nurul hezrina said...

eh nurul tak pernah lagi ke blog dia lah..nak g terjah lah nnt..wat keje jap

9n0L4 said...

nak jugakkkkkkkk. hehe. comelnye header tu. due lagi. ;)