Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, September 25, 2012

Mak Dara Sila Sampaikan Ucapan Saya



Nak join klik header vouge tu ok..till 9pm tonight..

Harap2 Mak Dara akan sampaikan ucapan M kat bawah ni:

-Julai 1999 kita bertemu
-Disember 2007 Cinta Bersatu
-Janji dan kasih diikat padu
-Semoga Allah kekalkan kasih sayang Kau & Aku
-Sehingga di Syurga kita bertemu
-Buatmu Sayang My Love Always for U

Wassalam


P/s: Doakan M terpilih..Aamiinnn...errrr..maaf buat sesapa yang rasa agak tak berkenan ngan kata2 yg M ciptakan khas buat my hubby kat atas tu yek...Kalau rasa nyampah, jangan baca na..hi hi. ...Maaf..




27 jejari yang tajam menaip:

Everything's Everythings said...

Good luck! ;D

لين Si Pipi Merah said...

wahhh so romantik kan.. *kedip2mate

mga sis terpilih diantara 3 yg terplih. amiin.

~Cik Sweety~ said...

wahh..kemain lagi kak M yea..gud luck la sis..

QasehnyaRania said...

mudah2an..amin
singgah petang sat ;)

Karukord Jagau's said...

Semoga terpilih ye....amiiin :)

Che Rosliza Che mat said...

Good Luck M..

Wilma said...

Good luck ^_^

boni kacak said...

wah...so so sweet..hehehe

eita said...

gd luck ye

Rohani Hashim said...

good luck dear. waaa romantik gitu...;)

Ena's Palace said...

gud luck M...harap2 rezeki awak ada untuk terpilih..amin

Chic Na said...

peeewiitttt.. ucapan terbaek ni.

cubit2 sini sket. :)

-meeSUPERGIRL- said...

amboi kemain menusuk kolbu ...

Cendol said...

wahhh moga berkesampaian ye ucapan M tu :)
M ape kaba?sory ye lame tak singgah ke sini :)

Arina Shamsul said...

Amin....:)

Good luck dear :)

Deqla manjew said...

wahh.. nice word... good luck!!

dya bunga said...

good luck M

IntaNBerliaN said...

ok je ucapan tu... normallah.. husband n wife.. :-)

wan nurul hezrina said...

so sweet kata2tuh=)good luck m

Cik Nur said...

alololo..sweetnyer..!

Cik Aini said...

gud luck..
mmg terbaik la M..mesti bleh bikin hubby terharu pnya lah.hihi

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam perkenalan! Wah cantiknya blog ni! Nak saya follow anda? Jom join segmen saya ini!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak..pandai berkata2...sweet sgt hehe

Mia Liana said...

datang sini dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

shidaR said...

wahh hehee..gudluck kak M :)

Myra Jay said...

Sweet :)

BTW Good luck ye M :)

wan nurul hezrina said...

nurulkan suka gak ngan blog mak daranie taw mcm2 segmen dia wat.tapikan kat opis nie kena block arr.mencik teman!kalau bleh bukak kan ker besh..