Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, March 30, 2013

OLAY BIG BANG : My 10th CPUV


Salam berhujung minggu kengkawan ^_^ , apa cerita hari ni? Mesti tengah sakan dok berjimba tu kan... M habihkan masa ngan Khalish kat umah ja..Sebab semalam kami dah ngedate, so ari ni lepak kat umah ja la..hu hu..

Berbalik pada tajuk entry ni, M nak share ngan hangpa pasai ada satu lagi CPUV @ BE baru yang melekat kat my blog...OLAY BIG BANG...


Alhamdulillah...Thank You so much Olay..Thank You so much Nuffnang..

Kiranya la ni ada 3 BE la yang dok menari-nari kat blog M yang tak seberapa.. Harap2 lama la skit semua BE tu melekat kat my blog...Pada kengkawan yang singgah sini, ringan2kan la jejari hangpa yang cute tu klik2 iklan kat sini yek..

Wassalam

16 jejari yang tajam menaip:

umi alya said...

tahniah M

N.Aima K said...

aalhamdulillah rezeki

adda syuhada said...

salam...
perghh..rezeki lagi tu..

Hatimi Tahirruddin said...

wah tahniah...masyuk tu...huhu

Cinta Misteri said...

olayyyyy!!!

teringat nabil dlm pisau cukur.

chaiyokkk2 M

Mrs Velentine said...

tahniah....rezeki

Deqla Manjew said...

selalu jugak yer dptcpuv dari nuffnang..deqla x phm bab nuffnang ni.. kohkoh

Che Rosliza Che Mat said...

Tahniah...klik nuffang m..

Chic Na said...

bertambah2 rezeki akak.

nak klik tp xkuar. klik digi. :)

Myra Jay said...

Tahniah Sis :D

Myra Jay said...

Myra klik Colgate :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak...

Cik Nur™ said...

tahniah Akak....
Murah rezeki.. :)

jaakechik said...

tahniah kak M! murah rezeki akak!

Cik Aini said...

rezeki tuk Khalish akak :)

9n0L4 said...

tahniah. olay for u. :)