Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, March 18, 2013

Happy Belated Birthday DQ, Cendol & Dya


Maaf yek kengkawan GSF kak M lambat up entry besday wishes untuk hangpa bertiga.. Akak tak on9 ari tu.. Bukan lupa tau... Ok la ni special untuk hangpa bertiga.. Walaupun dalam satu entry tapi special untuk setiap sorang ^_^


To Deq Qienz aka Mama Qhayra
16 Mac 2013


To Cendol

16 Mac 2013
( Sori Cendol tak da pict sb jenuh betoi nak cari pict cendol..tak dak...)

To Dya

17 Mac 2013


Akak doakan kalian bertiga :

Dipanjangkan usia
Murah Rezeki
Bahagia bersama keluarga tersayang 
Menjadi wanita muslimah yang diredhai Allah
Dan bertemu jodoh yang soleh ( untuk Dya & Cendol )
Sentiasa dalam perlindungan Allah swt


Wassalam

30 jejari yang tajam menaip:

Cinta Misteri said...

Hb utk ketiga2 princess tu. semoga kamu semua diberkati.

Acik Erna said...

assalam M..16 tu sama ngan hero bungsu acik

AyueJean AJ said...

Selamat hari lahir buat kesemua mereka...

Mas Zull said...

assalamualaikum M...selamat hari lahir buat mereka yer...:)

ros_reeza said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat mereka semua :)

are_lin@yu said...

amin..selamat hari lahir buat mereka semua!

Deqla manjew said...

hbb buat kesmua mereka..hihi.. comel pic M edit..

Mrs Velentine said...

Happy birthday kamu semua

Budak Kampung said...

sanah helwah smua

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/saya-redha.html

Chic Na said...

happy belated birthday semua. ;)

Yumida Huda said...

hp bday utk diorang
ramai yg lahir bulan mac ni kannn

adzairdawati makdara said...

Happy buffffffdayyyyyyyyyyyy!!!!

Cik Nur™ said...

HBB buat semua.. :)

Solehah Shamsuddin said...

hb untuk semua si cantik di atas :)

Hatimi Tahirruddin said...

happy birthday kpd mereka bertiga...:)

boni kacak said...

happy birthday untuk mereka ..semoga diberkati umur mereka, dan dibukakan pintu rezeki seluas-luasnya.. amin..

TiranaAduka said...

salam m
Ucapan dari ta agar murah rezeki dan sihat selalu.

Crew Fathi said...

Ohh.. Selamat hari lahir kat diorang semua tuuu... ^__^

Cik Aini said...

hepi belated bsday to both :)
skali harung nmpk akak.muahahaha

Cik Aini said...

dtg klik2 manja kat Khalish :)

Mohd Selim Zainal said...

Selamat hari lahir buat kamu semua...dan doakan moga diperluaskan rezeki dan sihat ...

mselim3

izan mama mia said...

selamat bertambah umur bt mereka

ieda immi said...

eppy bday juga buat mereka bertiga ..
seronok bila ada yg wish macam nie kan ;)

Arina Shamsul said...

alamak sy terlepas wish birthday dya la dear..huhu.baru perasan.huhu

Tihara said...

happy birthday :)

intanfirdaus247 said...

selamat hari lahir untuk depa bertiga yg sangat2 sweet ni

Shida Radzuan said...

HBB awak-awak semua :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

HBB utk mereka :-)

lelamaisara said...

sekali harung juga yek..hehhe...ape pon hbb untuk mereka..:)

9n0L4 said...

mude mude lagi dorang ni kak. hehe.