Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, March 11, 2013

CPUV ke-8 & 1st Cheque From Nuffnang


Syukur Alhamdulillah..Lepas dua CPUV dah credited, satu CPUV datang melekat kat my blog ni.. Tq so much Nuffnang sebab masih lagi bagi peluang kat blog M yang tak seberapa ni..

My 8th CPUV: Kotex Overnight Q113 
Kalau nampak iklan ni rajin2 la klik yek ^_^


Petang semalam cheque yang di tunggu-tunggu dah selamat sampai kat tangan M....
Seronoknya kat dalam hati ni...Tq Nuffnang ^_^v

*Alhamdulillah*


Wassalam

25 jejari yang tajam menaip:

nanieybarnieylurviey said...

Alhamdulillah :)

Smiling Orange Store said...

untunglh dpt cek...

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

FarhanahAdzlan said...

alhamdulillah rezeki murah :)

Cinta Misteri said...

Alhamdulillah....msti sdg tersenyum.

tp...sory tau. sbb CiM mmg tk dpt nk klik2 iklan sbb berbw guna android. soryyyyyy sgt :-|

baby comel said...

Alhamdulillah, rezeki lagi ye kak M :)

Mieya Atiera said...

tahniah :)

Hatimi Tahirruddin said...

wah rezeki tu...:)

Chic Na said...

Alhamdulillah. ;)

TiranaAduka said...

salam sis M
Tahniah. Ambik 1 naik triumph ta tau.

Ummi Iman said...

Tahniah

Shida Radzuan said...

wahhh BE tahniah kak M :)

Shida Radzuan said...

shida masa 1st cheque smpai pn rasa seronok bkn men lg heheee :)

adyna said...

alhamdulillah... tahniah ;)

saya pun baru melekat 2 be TAHUN NIE..

PSST : DAH LAMA TAK MAI CNIE

adyna said...

alhamdulillah... tahniah ;)

saya pun baru melekat 2 be TAHUN NIE..

PSST : DAH LAMA TAK MAI CNIE

lelamaisara said...

rezeki..tahniah kak M...

Remy hazza said...

tahniah kak M....ada rezeki lagi.....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak

Deqla manjew said...

alhamdulillah... deqla je lom penah dpt duit nuffnang tu..ciput jek...huhu..terok kan?

Nisah Idham said...

Tahniah kak..
thanks klik2 kat teratak nisah..
forsure nisah kan selalu klik2 kat akak jugak ye..

Mrs Velentine said...

alhamdulillah...bestnya MV pun tgu cek juga

Mohd Selim Zainal said...

Alhamdulilah rezeki tu....dapat cek pertama dan dapat CPUV baru pulak....

mselim3

pls: Moga M sukses dalam bidang blog nie k...

QasehnyaRania said...

tahniah..ciksu tak dapat2 lagi cpuv ni.. haisshhh :)

mama3heroo said...

tahniah..lum pernah dpt lg cpuv ni

Cik Aini said...

dtg jenguk akak pepagi buta..
mata xmo pejam kak.huhu