Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, March 27, 2013

GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI


Sebagai peminat FM yang tegar, opkoz la dahku nak menjoinkan diri GA by Edy ni..  
Beliau pemilik blog http://www.danielzaidi.com/

Certengok hadiah kat bawah ni
 


Seorang (1) akan memenangi ketiga2 FM dari ketiga2 destinasi...

12 orang lain akan menang salah satu FM tersebut...


*Ini adalah lucky draw, pemenang akan dipilih secara rawak melalui sistem berkomputer....

*tarikh tutup penyertaan adalah 3/4/2013

Berminat? Ha! Klik SINI



16 jejari yang tajam menaip:

mama3heroo said...

gud luck..nak join jugak..mane tau ade luck..he3

Sue-Rya Qistina said...

good luck M!

Deqla Manjew said...

moga berjaya yer M.. cantik hadiahnya...

Karukord jagau said...

gd luck ^_^

Che Rosliza Che Mat said...

good luck m..

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

Cik Nur™ said...

FM tuuuu..!
Menariklah...!

semoga berjaya kak M...

Hatimi Tahirruddin said...

selamat bersegmen...yg thailand tu nampak mcm menarik tu...

fieda said...

menarik...jentik sunsilk..

Nasuha said...

wow...bestnya..berpluang dpt keychan...

aTieYusof Family said...

Good Luck M..
menariknya hadiah2 tu...:)

Mrs Velentine said...

good luck MV dr ga sama

wan nurul hezrina abd halim said...

gud luck M=)

QasehnyaRania said...

good luck M

Salmi Khairil said...

singgah & follow sini dari GA yang sama
http://salmikhairil.blogspot.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck mv