Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, March 20, 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah


Klik banner kalau nak join yek (^_^)v

Semua syarat dah dipenuhi termasuk yang 2 like yg terbaru..

*Sori dik yang sponsor terkini tu akak tak printscreen pun. Tapi sejujurnya akak dah like...Tak tipu tau..

Hadiah yang kak M pilih:

*Tudung bawal
*Peplum

Tamat: 30/03/2013

Hangpa nak hadiah best tak? Ha! Join la cepat..Mana tau ada rezeki nak dapat hadiah ohsem. Siap bleh pilih2 lagi tau...Doakan M murah rezeki yek ^_^

Wassalam

32 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur™ said...

selamat bersegmen kak m....

Arina Shamsul said...

Moga Allah murahkan rezeki kamu dear :) amin

hana hadi said...

gud luck.. nak join tapi ramai tol yang join.hehe

Chic Na said...

hope dpt la hadiah yg akak pilih tu. ;)

Chic Na said...

hope dpt la hadiah yg akak pilih tu. ;)

Chic Na said...

klik digi. kebetulan ad keluar. :)

Umira Morad said...

maksu..nk jgk..hihi..

Umira Morad said...

maksu..nk jgk bleh..hihi..

Karukord jagau said...

selamat bersegman :)

Remy hazza said...

semoga berjaya kak M....

Solehah Shamsuddin said...

goodluck akak :)

Cik Aini said...

gud luck akak :)

Hatimi Tahirruddin said...

selamat bersegmen...:)

adyna said...

gud luck mai semoga berjaya dapat hadiah yang diingini :)

Cik Aini said...

dtg lawat akak di pagi hari..
assalamualaikum kak..sihat?

Deqla Manjew said...

moga berjaya ye M.. =)

Mrs Velentine said...

good luck Kak M...

Fiza Rahman said...

Good luck M.

Salam kenal. Done follow sini ☺☺

Eyma su said...

terbang dari segmn yg sama..gud luck..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Eyma su said...

terbang dari segmn yg sama..gud luck..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

NIA SI DRUMSTICK said...

nia join jugakk..^_^ gud luck2..

LYAfrina said...

gud luck dear

Che Rosliza Che Mat said...

Good Luck M...Akak pun join...

fieda said...

good luck.

fieda said...

klik2 twisties

CynthiaShin 欣倪♥ said...

From the same segmen :D visti mine too <3

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

lelamaisara said...

selamat bersegmen kak M...

eCha said...

singgah dari segmen sama....
jom join nie pulak..

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak

Husna Izzati said...

awk.jom join
http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/mega-giveaway-by-fy.html
ada peplum dan half moon shawal utk dimenangi =)