Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, March 26, 2013

MINI GIVEAWAY AISYAH HUMAIRA

Akhir2 ni Mood berGA yang menguasai diri ini...so nak join GA Niera la plak ari ni.
Nak join klik banner ni yek ^_^
Tamat : 31/03/2013

Wish Me Luck 


21 jejari yang tajam menaip:

Deqla Manjew said...

xpe M.. lynkan je mood tu... ni kira bls dendam blk ar.. kan hari tu lama menyepi.. hihi...good luck tau..

Cinta Misteri said...

goodluck for GA

umi alya said...

good luck

Yumida Huda said...

all d bez ye sis mai

Ibu Lala said...

Nak join tapi malas nak mengadap pc. Boleh tk cmtu..

Mieya Atiera said...

Good luck sis :)

Lina md. munir said...

Good luck ya dan salam kenal.

Cik Nur™ said...

selamat bersegmen kak M..

KesumaMaruku SueQistina said...

slm singgah pagi & gd luck !

intanfirdaus247 said...

Salam M..hehe..rindu M..M sihat? khalish sihat? hope semua sihat2 selalu..
good luck ya M

Riedaffya ibrahim said...

gud luck M..

boni kacak said...

good luck tau :)

Mrs Velentine said...

dari GA sama..good luck KAK M..done olay & kotex

Khairul Bariah Salleh said...

good luck M..:-)

Tihara said...

good luck dear M:)

Arina Shamsul said...

good luck dear :)

Kesuma Angsana said...

gd luck ye M

fieda said...

good luck..

wan nurul hezrina abd halim said...

gud luck nurul bz gila minggu nie..tak dan dan nak join n comment pun merangkak nak bayo..hahaha..tgk minggu depan mcm mana..relex sikit kot

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak m

jaakechik said...

selamat bersegmen. gud luck ya!