Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, March 13, 2013

Happy Birthday Kak Rose

Lepas terjah blog Deqla tadi baru M tau ari ni besday salah sorang GSFian..Cik Rose Cute.. Rasanya Kak Rose tak masukkan birth date dia kat FB GSF sebab tu kami tak tau.. 
So..Special untuk Kak Rose yang selalu M panggil CR
v
v
v

M doakan Kak Rose :

Semoga Allah panjangkan usia untuk menambahkan lagi 'bekalan' di akhirat 
Sentiasa success dalam business
Menjadi wanita, isteri & Ibu yang solehah
Berbahagia bersama keluarga 

Aamiinnn 


Wassalam

18 jejari yang tajam menaip:

Mrs Velentine said...

Happy birthday kak rose...done kotex

AyueJean AJ said...

Selamat hari lahir buat beliau... =D

Nory Zoulkefle said...

happy besdayyy cik rose...

Deqla manjew said...

tau xpe.. deqla tau pun dlm entri dia..hihi... happy birthday kak rose!

Etuza Ezawarna said...

selamat hari lahir untuk Rose

Nora Karim said...

Barakallahufiq CR... moga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki... amin...

eita said...

selamat hri lhir untuk cik rose

nik ros said...

happy bday :)

Chic Na said...

happy birthday kak rose. ;)

Cik Nur™ said...

HB kak rose.. :)

Cik Aini said...

hepi besday k.ros cute :)

Che Rosliza Che Mat said...

tq wish birthday untuk akak....nanti akak letak...

N.Aima K said...

Happy Birthday!!

wan nurul hezrina abd halim said...

hb jugak CR

wan nurul hezrina abd halim said...

hb CR=)semoga terus dirahmati Allah

Shida Radzuan said...

hb kak rose :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

HBB kak rose

9n0L4 said...

haah. perasan kak izan buat entry aritu. :)