Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, March 09, 2013

Khas Buat Karukord Jagau


Khas buat member GSF ...Karukord Jagau..


Happy Belated Besday KJ..Maaf yek M lambat up entry.. Minggu lepas M tak dapat online..

M doakan semoga:

Dipanjangkan usia
Di Murahkan Rezeki yang berlipat ganda
Sentiasa menjadi seorang ayah yang terbaik
Dapat pengganti yang terbaik sebagai peneman hidup


Wassalam



12 jejari yang tajam menaip:

Karukord jagau said...

terima kasih M...
terharu nya...sampai hari ni masih ada wish besday tuk aku ni hehehee

Tihara said...

HAPPY BELATED :)

Chic Na said...

nak wish happy belated birthday jugak lah. ;)

Mrs Velentine said...

Happy belated birthday...done hi shop

Cik Nur™ said...

HBB jagau's...:)

BaNu Syah said...

happy belated besday K.J

Remy hazza said...

happy belated dari remy utk bro karukord

Cik Aini said...

heheheehe terharu ye Jagau :)

hepi belated besday Jagau,smp arini aku terharu tau dok wish besday kat ko.hahahha

Deqla manjew said...

amboii kemain seronok lagi jagau tu ha.. haha.. x abis2 lagi tacing dia.. :p

Mimi Azirah said...

happy belated birthday him

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

HBB jagau

9n0L4 said...

jaa buat entry skali harung je utk dorang. :)