Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, March 04, 2013

Sayang Anak Abah....

 Assalamualaikum & Salam Ukhuwah ^_^

Ari ni M just nak share ngan kengkawan semua pict aksi manja Khalish ngan Abah dia.
Pict ni M snap kat restoran  di Aloq Staq ari tu.. Khalish la request nak bergambar ngan Abah dia.. amboi kemain manja lagi Khalish ngan Abah dia tu...

Cer la hangpa tengok pict2 kat bawah ni....




Caaaayyyanngg Anak Abah ni..mmuahhhhh..

Ha! Manja sakan la tu konon..hi hi..Tapi Abah memang sayang sangat kat Khalish tau..Almaklum la, Khalish sorang ja anak Abah ngan Ibu la ni...Harap2 bila Khalish besaq nanti, sayangilah kami macam mana kami sayangkan Khalish ye cayang..

Wassalam

41 jejari yang tajam menaip:

Che Rosliza Che Mat said...

Amboi! manjanya...Anak abah nie...hihihi

Cik Nur™ said...

Alolololo..manjanya dia..!

Ummiarissa Mahdi said...

semoga anak abah tak lupa abah dan ibunya ye...

Tihara said...

insha Allah..moga dia mengasihi ibu n abahnya di dunia dan akhirat :)

Deqla manjew said...

alolo..sweetnye 2 branak nih.. muka khalish copy paste hubby M.. hihi.. tp iras2 M tu pun ada gak.. hihi

are_lin@yu said...

amboi swweet nya anak ngn ayah ni..hehe

jaakechik said...

muka pun sama. mcm klon jer...hehhehee...

Aine Ainun said...

Anak lah anuregerah terindah..=))

Sue-Rya Qistina said...

amin..moga2 anak2 akan sayang ibu bapanya hingga ke akhirnya :)

lelamaisara said...

ohhh anak abah ni manja no...banyak muke abah die no..:)

NIA SI DRUMSTICK said...

ololo manje nye ank bujang sorg ni...

Mrs Velentine said...

pastinya akan sayang akak & babah dia

umi alya said...

alahai manjanya..

Chic Na said...

copy muka abah la. huhu..

Nory Zoulkefle said...

alahaiii manja nyer dia...

Nyue said...

alala....huhuhu..manja nye khalish hehee..anak bapak katakan..hehehe

Yumida Huda said...

sama..hehe..muka fotostat..manjenye khalish

Cik Aini said...

perghhh
betul copy paste ni kak..heheheh

miz ruha said...

manjanya khalish... ^_^

cubit en nuff sikit... :)

MystoryPic said...

Insyaallah Aminnn.... Khalish akan jadi anak yang baik

tirahzairi said...

beruntung khalish dpt ibu abah mcm nie...hihi

Hatimi Tahirruddin said...

wah khalish...:)

hazwan hairy said...

amin..hehe...bila khalish nk ada adik..ngee

Cho Zila said...

amboi manjanyer dia yerk... baguihler anak lelaki baik ngan ayahnyer..

Azian Elias said...

anak bapak yeee..

Etuza Ezawarna said...

hi khalis! mestilah sayang abahkan, kan abah yang cari duit, kasih sayang abah sukar dicari tau..so sayang tul2 ayah tu..

izan mama mia said...

olololo..manjer nyer dia

KesumaMaruku SueQistina said...

slm singgah. Kami pulak anak umi !

Shida Radzuan said...

ewahhh heheee :) happy family :)

nanieybarnieylurviey said...

Alolo. Sweetnye khalish ngn ayah :)
Muka sama la :)

wan nurul hezrina abd halim said...

bentuk muka ikut abah,mata n mulut ikut m..hihihi handsome khalish!~

tenku butang said...

done follow..jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504

Nisa Greennnpanda said...

comel aa Khalish..

slamat ari wanita kak M..

Mohd Selim Zainal said...

Manja nyer khalish dengan abah dia kan....

mselim3

pls; lama x dengar berita si M...

Riedaffya ibrahim said...

Manja dgn abahnye ye

baby comel said...

sweetnya tengok. sayang abah ye Khalish, jadi anak yg baik yg taat pd ibubapa tau Khalish

Remy hazza said...

insyaAllah..kita doakn khalish jadi anak yg soleh dan terbaik utk kak m dan hubby

Cik Aini said...

dtg lawat kak M lagik..
akak sihat?
nti lima ai nk g LGKW kak.hehehe

Mimi Azirah said...

alahai memg manja

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

anak abah sungguh ni :-)

9n0L4 said...

muke pun ade jugak mcm abah die sikit. ;)