Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, March 24, 2013

Giveaway By Santai Leeza Sarawak

Klik banner kalau nak join yek

Jom join ramai-ramai ^_^

TAMAT pada 28 MAC 2013, 11.59 malam





37 jejari yang tajam menaip:

Mrs Velentine said...

hi Kak M,,Mv dr ga yang sama ...good luck

Yumida Huda said...

gdluck kak..beznye klo dpt fm or keychain

umi alya said...

selamat bersegmen

Tihara said...

good luck M..nak join lah nanti :)

Mia Kassim said...

Good luck ! :D

TiranaAduka said...

gudluck m

TiranaAduka said...

gudluck m

Solehah Shamsuddin said...

goodluck akak. mcm best lak GA ni.

Cik Nur™ said...

semoga berjaya kak m :)

IntaNBerliaN said...

good luck mv...

*saya dh dpt hadiah tu...
sorry lmbat inform.. thanks sngat2 tau :)

Cinta Misteri said...

goodluck M

Hatimi Tahirruddin said...

selamat bersegmen... :)

Kisah Si Daiy said...

salam..
insyallah nak join jugak..:)

Aety Hassan said...

Salam kenal buat M.. Saya BW dr blog Miss Banu - segmen teka teki pasal pelakon Merlin tuh.. Good Luck for this GA.. ^_^

aTieYusof Family said...

Good Luck M..
moga ada rezeki..amin! :)

ieda immi said...

gud luck dik ..
akk mood kadang2 ok huhu

are_lin@yu said...

gudluck k.m ;-)

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

BUNDA a.k.a KN said...

semoga berjaya..

fieda said...

good luck M..

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

eita said...

gd luck

aReLaN said...

selamat ber'GA' gudluck kak.

Cik Aini said...

selamat bersegmen akak :)

Mohd Selim Zainal said...

Good luck M selamat bersegmen k..

mselim3

pls:segmen menambah kenalan blog...

Deqla Manjew said...

moga M berjaya... wish for u! =)

lelamaisara said...

good luck kak m...

Nisah Idham said...

Salam Kak M, Gud Luck.
(^_~) done click2..

lina lilo said...

baru singgah n follow

jom join hadiah best
http://luvlina.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

Cinta Misteri said...

good luck jugak

Lina md. munir said...

moga berjaya :-)

Cik Nur™ said...

selamat bersegmen.. :)

intanfirdaus247 said...

Good luck wat M...

Halimaton Saadiah said...

dari GA yang sama :)

http://halimaton1106.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Leeza dayasari [santai leeza] said...

thx... tunggu pengumuman...
mekasih beri sokongan yang padu.. ceh ceh

Diari Si Froggie said...

Hai sis.. lama aida tak datang sini. Time GA je aida datangnya. huhu. Good luck sis hope kita sama2 bertuah :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak