Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, March 08, 2013

Sukanya Dia (^_^)

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah ^_^

Salam Jumaat semua..Ari ni M nak share happy moment my Khalish..
Minggu lepas, lepas Khalish balik ja sekolah my future adik ipaq hadiahkan Khalish something.. Benda tu memang feberet Khalish la kan..Coklat!

Happy tak terkira la my Khalish bila dapat hadiah cekelat tu..Tengok la pelbagai aksi yang menggambarkan betapa gembiranya Khalish..hi hi ^_^




Amboi sampai pejam2 mata gitew yea..



Amboi Sayangnya kat hadiah tu yea cayang..


Peace skitttt..hu hu..


Ngan Tok Khalish..My Mak. (M suka sangat tengok pict ni).


Wassalam

Published with Blogger-droid v2.0.10

19 jejari yang tajam menaip:

Aine Ainun said...

Seronoknya dier...;)

Ratu Hatiku said...

Alololo..comelnya dia...bak sikit coklat tu :D

Chic Na said...

suka sungguh tu. siap peluk ketat2 lagi. hehe..

baby comel said...

Aloloo, comeynyye Khalish..

Rohani Hashim said...

gambar ke 2, geram tengok ;)

Hatimi Tahirruddin said...

hehe siap peluk kuat2 takut org amek ke hadiah tu khalish....:D

Nastyna said...

memang sayang betul dia ngan coklat tu. dah makan belum? kalau sayang takleh makan tau hehehe.

CikZaniff said...

dk Langkawi hri2 leh mkn coklat kan..comel Khalish

Etuza Ezawarna said...

wah..tahniah khalis..nanti khalis pula bagi hadiah kat mak ayah ya..

Tihara said...

wahh seronok je khalish ..asik peluk je coklat tu :)

Mrs Velentine said...

wah khalish dpt coklat yea,.auntie nak sikit boleh tak..

mama3heroo said...

sukanya dia..suka tgk pic yg pejam mata tu

Cik Nur™ said...

rindunya dekat khalishhhh...!!
Aduii..aduii..aduii..!

Arghhh...rindu betul..!

Remy hazza said...

sayang betuk khalish dgn coklatnya.....

Cik Aini said...

comel je Khalish ni..
lama x dgr suara bak buluh perindu nih.hahahaa

jgn mkn byk tau Khalish..nti roo..sakkk gigi.hehe

Deqla manjew said...

mintak sikit khalish.. kompem2 la dia x bg kan..hahhaha... siap2 pelok gitu dah...deqla paling suka tgk gmbo khalish peace tu.. comey!

Mimi Azirah said...

bkn men posing lg die ngan hadiah tuh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah bestla khalish dpt coklat :-)

9n0L4 said...

olo lo lo. hehe. sampai kan terpejam mate tu.