Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, March 28, 2013

GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA


Sebagai tanda sokongan yang tak berbelah bagi pada geng GSF, M nak join GA yang dianjurkan oleh Kina plak kali ni.. Jom kengkawan kita support GA Kina ramai2...


Klik kat SINI kalau nak join yek

Antara syaratnya ialah melengkapkan ayat ni:

kina meletakkan nama giveaway ini sebagai  "GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA"
 adalah kerana awal2 lagi Kina dah mention Kina kan malu-malu kucing nak buat GA ni..hi hi..hi...Sebenaqnya ...Kina sepanjang yang akak kenal memang pemalu pun ^_^


Seterusnya letakkan ayat ini di ENTRY ANDA..

giveaway segan silu by kinara kinatara di taja oleh 
Afie Qaisarah,Baju Muslimah Awanazstyle,EyQin AsyiQin,Qaseh FarraBlogspot, SyieraShiera, Heirizalieyana,YanaMissNick Collection,De' Wanie Scarf and Shawls,Ain Al-Khawlani,Tudung Bawal Trendy (Marsya Scarf),Sanvirus Owl,kak deqla,kak sue-rya,kak nurul.mama alya boutique, karukordjagaus, kak ayu,tudung 4u,Aimi Munirah,Shuhada Shah.

Dan mangsa tag kali ni:



Wassalam

16 jejari yang tajam menaip:

Mrs Velentine said...

good luck kak..MV pun join..done kotex..& white

Deqla Manjew said...

moga berjaya M.. deqla jadi sponsor gak tu..kohkoh

Sue-Rya Qistina said...

good luck M...
saya salah seorang sponsor :D

Nisah Idham said...

ehem ehem. tersedak nisah, akak panggil nisah ye ?

hehe panggilanmu ku sahut.
thanks kak (^_~)

Si Matatajam said...

@Deqla Manjew: amboi batuk sakan aih Deqla...M dah terjah semua sponsor tu:p

Si Matatajam said...

@Nisah Idham: sahut jangan tak sahut tau Nisah..ha ha..sampai tersedak dia...

Cik Nur™ said...

semoga berjaya Kak M...!

wan nurul hezrina abd halim said...

gud luck taw m=)nurul salah seorang sponsor jugak=)

kinara kinatara said...

thanks sudi join kak...
nanti kina update senarai...

Mohd Selim Zainal said...

Selamat bersegmen si M...moga dapat tambah kenalan..

mselim3

QasehnyaRania said...

good luck

Arina Shamsul said...

good luck dear :) mama tak join lagi..huhu

Che Rosliza Che Mat said...

Good luck...akak belum join lagi..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak m

jaakechik said...

SELAMAT bersegmen kak M, gud luck!

Cik Aini said...

gud luck akak